| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko vam je dosta love kad idete vanka?? u Društvo forumu; 100kn minimalno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Minimalno 100kn a maks koliko imam kod sebe.Al sve sam cesce poceo cugati po stanovima i tek onda ici van.otkrio sam novo jeftino cudo.canadian viski. kosta 70kn boca a razbijes se od pola.a nij klos ko neko vino.fakat je dobro ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Citat: canadian nudi najbolji omjer love i kvalitete, a kaj je najbolje, drugi dan ne boli glava (ako ne miješaš s drugim alkoholom)! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Eee kiki, oni pirsti su tako namjesteni kao da je rolao džoku (joint) . Uvijek su laktovi malo svinuti tako da se rola u razini struka ili malo poviše, ali prvo se oblicne rizla jezikom da se zalijepi. Na početku je tanka spirala a kraj se pripali i to je to.. ![]() I đubre evo ti rep+ za ovu informaciju... Dobro je to znati ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? dok sam studirao bilo mi je dosta i 50-ak kuna ali sad kako ipak zaradjujem nesto, min. 300 kuna (suma koju ja popijem ) a ako pocastis par ljudi onda se penje i na 500-600 kn. naravno ovo je sve bez hrane
__________________ petak |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? 2 LITRE PIVA + BILI VALTER znaci triba mi 37 kuna za VANI !
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? A uuuuuu koje su to cifre tu pobacane!!! Mislim da bi vi trebali doć vamo malo pa bi od "300 kuna samo za sebe" završili na ispumpavanju!!! Kod nas vam je pol litre piva 10 kuna, a malo 8, dakle, ja pijem malo, a moja prijateljica veliko. Računica: svaka zavrne dvije runde po 18 kuna + cigarete 11 kuna ( 160 stari)= 47 kuna. Kad nas je više većinom se pređe na kratko piće i to na rakiju ili konjak koji koštaju 5 i 6 kuna 0, 05 tak da me runda izađe oko 80 kuna više - manje. I kakva je to Kiki Cola za 25 kuna??? Pa ja bi ubila nekog da mi kaže tu cifru. Užas! Kod nas je od 8 do 10 kuna.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Citat:
![]()
__________________ petak | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlazak, novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

canadian nudi najbolji omjer love i kvalitete, a kaj je najbolje, drugi dan ne boli glava (ako ne miješaš s drugim alkoholom)! 
. Uvijek su laktovi malo svinuti tako da se rola u razini struka ili malo poviše, ali prvo se oblicne rizla jezikom da se zalijepi. Na početku je tanka spirala a kraj se pripali i to je to..