| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko vam je dosta love kad idete vanka?? u Društvo forumu; pa obična cola od 0,25... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? 150-200 kn sasvim dovoljno... naravno s zagrijavanjem u kvartu ili kod nekog doma
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #43 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Citat:
Citat:
Uuuuuuu mora da je u zlatnoj boci Ama kolku oni samo maržu lupe na tu jednu bočicu?? 5000 % sigurno
__________________ Pain is caused by pleasure Zadnji Uredio saan : 24-11-06 u 16:43. | ||
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Kaj se tice canadiana fakat je jeben viski i fakat ne boli glava osim ak ne mjesas. Vecina love koja se potrosi na izlasku ne ode na cugu za sebe nego za druge.jer kad vas je 5 runda u normalnom bircu je oko70-80 kn,Tako da nije bas lako izracunati ah ja cu popit 3 pive i 2 votke i to mi je 48,67kn i tolko cu ponjet sa sobom.Zajebani su ti izlasci.pogotovo kad si popijes onda posezes za novcanicama ko za wc papirom.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? ja sam budala kad se napijem i obicno sve sto imam kod sebe potrosim! sreca u nesreci je ta da ne izlazim tako cesto jer vecinu vikenda provodim radno ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #48 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Evo vratio se. trebalo mi 300 kmn da se zgazim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlazak, novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.

Ama kolku oni samo maržu lupe na tu jednu bočicu??