| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? u Humor forumu; Piknite broj od 1-10 i objasnjenje ako ste nadobudni, koliko vam je baš u ovom trenutku zanimljivo na forumu... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? Piknite broj od 1-10 i objasnjenje ako ste nadobudni, koliko vam je baš u ovom trenutku zanimljivo na forumu... Evo ja piknem 5, bez objašnjenja... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? 1 Nema nikakvih zanimljivih rasprava na forumu... nije me bilo par dana i niš... nisam zadovoljna puno tema i puno proseravanja ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? Jel me želiš?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? 2 - lijepa nešto ova plava boja...
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, koliko, trenutno, zanimljiv |
« Šta želite,u ovom trenutku , da kažete nekom forumašu ili forumašici?
|
neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
puno tema i puno proseravanja
Svi smo mi MASS SARR