| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? u Društvo forumu; definitivno živim sada i ovdje, čovjek sam ternutka i akcije, međutim, sklon sam i naukovanju i filozofiranju, tako mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? definitivno živim sada i ovdje, čovjek sam ternutka i akcije, međutim, sklon sam i naukovanju i filozofiranju, tako mi je um ustrojen.
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? ![]() uff da vidiš tek kad dođem u dalmaciju, koja me onda inspiracija šora treća čakra se budi i postaje hipersenzibilna dole, preko ljeta uvjek imam nezaboravan provod
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Godina: 26
Poruka: 38
![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? Citat:
![]()
__________________ I make you feel so powerful inside, you feel so lucky...but your ego obscures reality, and you never bother to wonder why...things are going so well you wanna know why? cause I`m a liar | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? Ja to ne bih odvajala tako....živim sada, ali prošlost i budućnost određuje neke moje sadašnje postupke. Ne smatram da se treba zamarati nečme što je bilo, ali ranija iskustva mi pomažu da donosim odluke sada, ali i za budućnost.....Ni jedan segment svoga života ne mogu odvojiti jer je moj život i sadašnjost i budućnost, a i prošlost.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? ja uvik maštam, pa bi rekla 50-50%...a to, naravno, moram nekako prominit, heh
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? U sadašnjosti živim vrlo malo. Malo živim i u prošlosti. Neke stvari se ipak vuku zamnom. Većinu vremena živim u budućnosti jer većinu vremena provodim onako kako sam isplanirao dosta prije. Tako mi i najbolje odgovara. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sadas njost, zivot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

funky_d