| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? u Društvo forumu; ma ja više živim u budućnosti, nego što sam u sadašnjosti, a kamo li prošlosti. Nekako uvijek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 87
![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? ma ja više živim u budućnosti, nego što sam u sadašnjosti, a kamo li prošlosti. Nekako uvijek planiram što ću sljedeće napraviti.....
__________________ tralalalala |
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? nikad čuo za tu sadašnjost, ja živim u rvackoj ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? Zivim u sadasnjosti, planiram buducnost i sjecam se proslosti... Sta vise sta manje? Ovisi o danu i trenutku...
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? Ja živim skroz u budućnosti....... Stalno smisljam neke planove... Pa dok nesto napravim mislim si sta ce se desiti.....
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? nismo životinje da živimo u vječnoj sadašnjosti. prošlost nas uči i valja je se prisjetiti (nešto treba i ostaviti iza sebe), a o budućnosti treba promisliti. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Ajicakol
Poruka: 1,158
![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? Ne opterecujem se onim sto je bilo. Cak ni ne zivim za odredjenu buducnost. Vise se trudim uzivat u svakoj sekundi zivota jer kako covjek sazrijeva tako mijenja pogled na neke stvari, a samim tim i ciljeve. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko zapravo živite u "sadašnjosti"? ![]() teško je to reći, sjetim se prošlosti, težim budućnosti, a živim u sadašnjosti, valjda je to tako normalno, iako bi se trebala manje opterećivati prošlošću, jbg, bolje da je tako, da ne ponovim iste greške ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: sadas njost, zivot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

Grijesiti je ljudski ...