Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tarquino ja mukao, a ti nas telcima prozvala.... Ma kad ne znaš za zajebanciju onda se neću ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-06, 23:10   #101 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Slike forumaša i forumašica

Citat:
Pravi autor: tarquino
ja mukao, a ti nas telcima prozvala....
Ma kad ne znaš za zajebanciju onda se neću ni zajebavati s tobom...ti samo nisi znao na to odgovoriti i to je sve Ne znam zašto se s tobom i upuštam u razgovor
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:11   #102 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,082
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh

Citat:
istina, iako sam se uvijek držao one...bolje jedna boli glava, nego pet gabora
ma ja ti se držim one: bolje pet do dvanaest nego ni jedna poslje jedan
fL/.\Sh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:12   #103 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma daj flash jednu normalnu

tarquino di je tvoja fotka
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:12   #104 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Slike forumaša i forumašica

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ma kad ne znaš za zajebanciju onda se neću ni zajebavati s tobom...ti samo nisi znao na to odgovoriti i to je sve Ne znam zašto se s tobom i upuštam u razgovor
evo i dokaz.....a ti se ljuti na mukanje....sama sebi skačeš u usta...ljuti se na kravicu,a onda kao ja ozbiljan
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg ScreenShot007.jpg (85.4 KB, 279 pogleda)
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:13   #105 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan

Citat:
Pravi autor: Kristijan
ma daj flash jednu normalnu

tarquino di je tvoja fotka
u izradi........nisam ja gazda tako lijep, mlad, visok, plav kao ti
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:13   #106 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,233
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: fL/.\Sh
eo kiki samo za tebe
Kad si se već igrao s fotoshopom mogao si mu obući i roza majicu.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:14   #107 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
evo i dokaz.....a ti se ljuti na mukanje....sama sebi skačeš u usta...ljuti se na kravicu,a onda kao ja ozbiljan
Ja se nisam naljutila ni na kravicu ni na išta dok ti nisi spomenuo da sam ja nekog počela vrijeđati Ma ovdje je kraj mojoj priči kad nema smisla nekim ljudima ni govoriti
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:15   #108 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
u izradi........nisam ja gazda tako lijep, mlad, visok, plav kao ti

ma daj ne seri, ja sam ružan ko pas, ali uvijek neki photoshop staviš, daj neš normalno
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:15   #109 (permalink)
Master of Sex n Sin

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ja se nisam naljutila ni na kravicu ni na išta dok ti nisi spomenuo da sam ja nekog počela vrijeđati Ma ovdje je kraj mojoj priči kad nema smisla nekim ljudima ni govoriti

ajde kupim aj tebi veliku zvonce, ti meni malo i sve ok...može????
tarquino je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-06, 23:16   #110 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
ajde kupim aj tebi veliku zvonce, ti meni malo i sve ok...može????
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Slike forumaša k-fLiP Baš Razno 314 25-04-06 10:03
Kako stavljati slike na croportal IggieSlut Recycle Bin 3 12-11-05 23:15

Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113