| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Alfa Vratio sam se sa godišnjeg pa uhvatio malo vremena da pročitam zadnjih par stranica ovog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-05 Godina: 25
Poruka: 171
![]() | Re: Slike forumaša i forumašica Citat:
by the way,dobrodošao natrag ![]()
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... | |
| | |
| | #502 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
nisam s tim nikad još radila i jednostavnije mi je ovako. | |
| | |
| | #503 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
Tajna je jedino u kutu snimanja i moguće-osvjetljenju. Osim toga,kamera ima mogućnost snimanja filmova i fotografija na kasetu i na memory-card.Kad se snimaju fotografije na memory-card,slike su teške oko 400 KB,i nisu baš najčistije,jer to je ipak kamera a ne digitalni fotić. No,kad se snima na kasetu i kasnije se s kasete prebacuje na memory.card,tad dobiješ one manje slike,veličine oko 100 KB,i puno su jasnije. Eto otkud ta razlika u kvaliteti i privid različitih objekata. Neznalice,mene bi bilo sram da vas jedna 17-godišnjakinja podučava tipično muškim stvarima! Poklopite se ušima i začepite! | |
| | |
| | #507 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,602
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike forumaša i forumašica Citat:
Ovo šta si ti napisala nema veze sa vezom....jedino točno sa si napisala je veličina faila!! tako da nemoj pričati gluposti....... | |
| | |
| | #508 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slike forumaša i forumašica Mislim da je sve ovo otislo prevec u offtopic, Nadam se da ce melina ostat aktivni clan foruma, jer meni njen avatar i dr slike nis ne smetaju, pa makar i nisu njezine, zapravo uopce me ne zanima cije su slike, glavno da je ugodno oku
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #510 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-06-05 Godina: 25
Poruka: 171
![]()
__________________ Some who live deserve to die,and some who died deserve to live... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

btw, zasto uopce citiras meticala??!?!
pametni znaju