Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Alfa Vratio sam se sa godišnjeg pa uhvatio malo vremena da pročitam zadnjih par stranica ovog ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-08-06, 11:47   #501 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-06-05
Godina: 25
Poruka: 171
metical je zabranio reputaciju
Re: Slike forumaša i forumašica

Citat:
Pravi autor: Alfa
Vratio sam se sa godišnjeg pa uhvatio malo vremena da pročitam zadnjih par stranica ovog topica.........JAO JAO JAO ......

oko čega vi raspravljate....Bože moj......... pa SAŠA MATIĆ bi primjetio da to nisu slike od dotične mlade djevojčice...

...ako jesu onda brzo reci svoju tajnu kako u tako brzom vremenu izgubiti toliko veliku guzicu sa prve slike da dobiješ tako ljepu guzu na drugoj sliki!!!

Nije me dugo bilo ali dobro sam se nasmijao!!

Pozdrav svima!
eto vidiš stari kaj se sve dogodilo dok te nije bilo.
by the way,dobrodošao natrag
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 13:30   #502 (permalink)
Banned

Datum registracije: 12-08-06
Godina: 19
Poruka: 121
Melina se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Piratron
hmmm zanimljivo, ja za takve svrhe koristim imageshack.us i slicne servise. :čekić

anyway, zanimljivo vas je citati. Barem nije dosadno uz kavu.

samo naprijed

nisam s tim nikad još radila i jednostavnije mi je ovako.
Melina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 13:37   #503 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: metical
eto vidiš stari kaj se sve dogodilo dok te nije bilo.
by the way,dobrodošao natrag

Tajna je jedino u kutu snimanja i moguće-osvjetljenju. Osim toga,kamera ima mogućnost snimanja filmova i fotografija na kasetu i na memory-card.Kad se snimaju fotografije na memory-card,slike su teške oko 400 KB,i nisu baš najčistije,jer to je ipak kamera a ne digitalni fotić. No,kad se snima na kasetu i kasnije se s kasete prebacuje na memory.card,tad dobiješ one manje slike,veličine oko 100 KB,i puno su jasnije. Eto otkud ta razlika u kvaliteti i privid različitih objekata. Neznalice,mene bi bilo sram da vas jedna 17-godišnjakinja podučava tipično muškim stvarima! Poklopite se ušima i začepite!
Melina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 13:42   #504 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Prijedlog: otvorite thread "3. svjetski rat (Melina, Maslow, Lega)", nego da odete ovako 7 stranica u offtopic.
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 13:43   #505 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,926
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

bravo Melina..evo ti 5, sjedni btw, zasto uopce citiras meticala??!?!

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 13:54   #506 (permalink)
Banned

klik na pogrešnom mjestu,ništa više. Nadam se da mi neće zamjeriti.
Melina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 14:07   #507 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika Johnie-Bravo

Datum registracije: 09-05-05
Godina: 26
Poruka: 2,602
Johnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masiJohnie-Bravo je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Melina
Tajna je jedino u kutu snimanja i moguće-osvjetljenju. Osim toga,kamera ima mogućnost snimanja filmova i fotografija na kasetu i na memory-card.Kad se snimaju fotografije na memory-card,slike su teške oko 400 KB,i nisu baš najčistije,jer to je ipak kamera a ne digitalni fotić. No,kad se snima na kasetu i kasnije se s kasete prebacuje na memory.card,tad dobiješ one manje slike,veličine oko 100 KB,i puno su jasnije. Eto otkud ta razlika u kvaliteti i privid različitih objekata. Neznalice,mene bi bilo sram da vas jedna 17-godišnjakinja podučava tipično muškim stvarima! Poklopite se ušima i začepite!

Ovo šta si ti napisala nema veze sa vezom....jedino točno sa si napisala je veličina faila!!

tako da nemoj pričati gluposti.......
Johnie-Bravo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 14:30   #508 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Mislim da je sve ovo otislo prevec u offtopic,
Nadam se da ce melina ostat aktivni clan foruma,
jer meni njen avatar i dr slike nis ne smetaju,
pa makar i nisu njezine,

zapravo uopce me ne zanima cije su slike,
glavno da je ugodno oku
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 15:00   #509 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

....neko je rekel...tak mlada a vec Slovenka.....ja velim 17 let a vec supendara na croportalu.....
Odgovori sa citatom
Star 16-08-06, 15:13   #510 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 27-06-05
Godina: 25
Poruka: 171
metical je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Melina
klik na pogrešnom mjestu,ništa više. Nadam se da mi neće zamjeriti.
ma neće metical zamjeriti.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Slike forumaša k-fLiP Baš Razno 314 25-04-06 10:03
Kako stavljati slike na croportal IggieSlut Recycle Bin 3 12-11-05 23:15

Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114