Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; lol pa u photoshopu je dodala filter samo btw maja-manuela dobra slika...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-04-08, 22:04   #5791 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,749
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Komentari na slike forumaša i forumašica

lol pa u photoshopu je dodala filter samo

btw maja-manuela dobra slika
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:10   #5792 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Što je ovaj Rizla dobaaar
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:11   #5793 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,286
maja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
maja-manuela jeli ovo slikano iz vode
ni glupino ti nije ravan
najobičnija slika+filter

ne kužim što je tu nekom čudno
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:13   #5794 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,411
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
najobičnija slika+filter
znam šta je filter
to svaki put minjam kad prominem ulje u motoru od auta

Citat:
najobičnija slika+filter
ne kužim što je tu nekom čudno
a ja nekužim zašto si izobličila sliku,samo to...
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:16   #5795 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,763
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A što je tu čudno- ni prva ni zadnja u toj temi koja je malo editirana... Meni je baš simpa napravljeno.
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:18   #5796 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A što je tu čudno- ni prva ni zadnja u toj temi koja je malo editirana... Meni je baš simpa napravljeno.
nema nikakva čuda,samo pitanje zašto
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:18   #5797 (permalink)
prof. Foruma

maja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu aurumaja-manuela ima spektakularnu auru

pa nisam izobličila ništa,što je tu izobličeno??
tako,zbog fore.
zašto ne?

Zadnji Uredio maja-manuela : 23-04-08 u 22:20.
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:29   #5798 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
zašto ne?
nebitno,samo sam pita ništa više
jedem mater onome koje reka ko pita ne skita,ja sam pita pa sam skita na dvi stranice
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 22:32   #5799 (permalink)
prof. Foruma

ako hoćeš pitati "zašto",onda pitaš "zašto" pa i dobiješ odgovor

ovako od vode preko lupina svi se pogube
jel "jedeš"
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-08, 06:03   #5800 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Možda je htjela pokazat da dobro izgleda čak i ako ju vidiš kad si pijan
Citat:
znam šta je filter
to svaki put minjam kad prominem ulje u motoru od auta...
i ja
Citat:
nebitno,samo sam pita ništa više
jedem mater onome koje reka ko pita ne skita,ja sam pita pa sam skita na dvi stranice
Ha ha ha ha
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Slike forumaša k-fLiP Baš Razno 314 25-04-06 10:03
Kako stavljati slike na croportal IggieSlut Recycle Bin 3 12-11-05 23:15

Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114