| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh ma neka , ja se ni ne namećem, nedaj bože pa da mi cura navrati na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6241 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #6244 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ispred PCa Godina: 28
Poruka: 776
![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
... nisi ružna (daleko od toga)... nisi prekrasna (a niti daleko od toga)... nekako si..... "posebna" .... u pozitivnom smislu (kiki - nije upucavanje samo komentar )
__________________ Što napravi hajdukovac kad osvoji prvenstvo? Ugasi Playstation. | |||
| | |
| | #6246 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
![]() ja nista, sto ja smrdin ili...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #6248 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica pa šta čekaš? diraj nas ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #6250 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica za to ti je dosta 2 min proslo je 5 sad nas diraj ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

, ja se ni ne namećem, nedaj bože pa da mi cura navrati na forum i onda pročita kak se nabacujem, ma šala

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

)