| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic eee moj sakimana, na onoj zadnjoj slici potežeš gače na dupetu da bi ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6291 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
![]() ja ponavljam, nema dokaza da si se okupa to si se stisa jer ti je bilo prehladno...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #6293 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica jednom davno video sam jednu ivanu ovde na forumu al sad neznam dal su to iste ivane il je ova druga ivana. Ona prva ivana sto ju ugledah na forumu bila je kratko osisana sa plavim pramenovima (neznam zasto se kaze plavi kad su zuti) imala je laganu potkosuljicu plavu. Laće ispeglane na crtu, a crta se jos videla, znaci tek izasla iz stana. Ruke je stavila na leda da istakne sto vise svoje detalje (citaj grudi). Dolazi nam opet ivana ali u mnogo drugačijem izdanju. Odudara od ambijenta. Nemogu da je smestim, nju i njenu peglu medu one figurice crnih zena sto nose vodu na glavi. Ludo otkaćena je, bez daljnega, i bez one kecelje sa likom iz crtica. Nemoras da nam saljes lazne poruke, zaigrana i uvek za smeh i salu. Ja bi rade da vidim zeku sa dugim usima na toj pregaci crvene boje. Ispod vidim traper suknja ona sa tregerima isto od trapera (neka mi neko pomogne kako se to zove). Nisi ju trebala staviti. Lepo bi izgledala sa jednom tenisicom izuvenom onako noge u kolenima skupljene, jedna carapa malo svucena do kolena, a druga normalno. Jednom rukom pridrzavas tu kecelju kao da ce da ju vetar odnese a prst druge ruke lagano si stavila u usta i razvukla svoj osmeh. Naravno nakrivila malo glavu te sesiric malo spustila prema oku i promatras nas i zoves me. E tako te ja vidim na toj slici. Razmisli drugi puta daj slici malo zivota, slika mora da bude ziva, u pokretu. Slika mora da salje poruku onom koji je gleda. Mora da ga pali. Naravno ne kazem da me one tvoje carape ne pale, ali molim te da nam se slikas jos jednom i posaljes sliku sa sledecim sadrzajem.1. Iste carape jedna do kolena spustena. 2. Ili samo pregača ili odjeća 3. Šeširić i celo lice malo nakrivo u stranu 4. Kažiprst stavljen na početak usta, tek neznatno uguran između prednjih zubi. 5. Drugom rukom pridržavaš srednji dio pregače kao da se ne digne od vjetra ostalo je ok, pegla vidim ima teflon i rupice za paru. Na mestu kamina ostala je samo izgorena cipela deda mraza. Brodski pod je premazan bezbojnim lakom, verovatno voliš prirodnu boju drva. Naušnice imaš one ogromne velikog kalibra. Inaće je u narodu uobićajena izreka da obićno žene sa naušnicama pokazati koliki im promer treba, odnosno koliko su dobre, mislim, trebaju, jelte.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #6297 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica volcom je iz mog grada...al prvi put viden na slici ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #6300 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica sabana je udario u glavu sampanjac....i njeno malo glatko crno koleeennnoooooooo..... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:39.

jednom davno video sam jednu ivanu ovde na forumu al sad neznam dal su to iste ivane il je ova druga ivana. Ona prva ivana sto ju ugledah na forumu bila je kratko osisana sa plavim pramenovima (neznam zasto se kaze plavi kad su zuti) imala je laganu potkosuljicu plavu. Laće ispeglane na crtu, a crta se jos videla, znaci tek izasla iz stana. Ruke je stavila na leda da istakne sto vise svoje detalje (citaj grudi). Dolazi nam opet ivana ali u mnogo drugačijem izdanju. Odudara od ambijenta. Nemogu da je smestim, nju i njenu peglu medu one figurice crnih zena sto nose vodu na glavi. Ludo otkaćena je, bez daljnega, i bez one kecelje sa likom iz crtica. Nemoras da nam saljes lazne poruke, zaigrana i uvek za smeh i salu. Ja bi rade da vidim zeku sa dugim usima na toj pregaci crvene boje. Ispod vidim traper suknja ona sa tregerima isto od trapera (neka mi neko pomogne kako se to zove). Nisi ju trebala staviti. Lepo bi izgledala sa jednom tenisicom izuvenom onako noge u kolenima skupljene, jedna carapa malo svucena do kolena, a druga normalno. Jednom rukom pridrzavas tu kecelju kao da ce da ju vetar odnese a prst druge ruke lagano si stavila u usta i razvukla svoj osmeh. Naravno nakrivila malo glavu te sesiric malo spustila prema oku i promatras nas i zoves me. E tako te ja vidim na toj slici. Razmisli drugi puta daj slici malo zivota, slika mora da bude ziva, u pokretu. Slika mora da salje poruku onom koji je gleda. Mora da ga pali. Naravno ne kazem da me one tvoje carape ne pale, ali molim te da nam se slikas jos jednom i posaljes sliku sa sledecim sadrzajem.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something