| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Bitcharka je baš lijepa. Ali nekaj bi te pitala, nemoj se ljutiti, shvatiti krivo ili kaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6331 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
uvijek stavljam slike di sam s nekim di se fotkamo..i kada vise ljudi stoji zajedno onda se moram stati sa lijeve ili desne strane..LOL..zar nije to logicno..hm i nije uvijek ista strana.ima i lijevih i desnih kada vec pratis tako provjeri malo..budem stavila neku sprijeda (ali bojim se jer na drugoj strani imam veliki oziljak kao marisol) ![]() ![]() ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #6333 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica dobra bitcharka, al moram da kazem, a mislim il se varam jednom sam ju vidio sa kristijanom na motoru. Znači da zakljucim: to dirat šabane, da ti jezik ne usahne
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #6336 (permalink) | |
| .... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
Ne pratim baš tako tvoje slike da bi sad išla gledati, samo sam primjetila na većini slika da je ista strana.NVM ![]()
__________________ Jedno smo o drugom bili u zabludi, bila su to lijepa vremena. J. W. Goethe | |
| | |
| | #6339 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Ja sam uvijek govorio da Cinu ima predobru guzu!!! Nadam se da će momak koji će tu guzu "obradjivati" znati cijeniti čast koja mu se ukazala ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6340 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,421
![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica potpisujem oggy , nego cina ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:26.

to dirat šabane, da ti jezik ne usahne

a
Ja sam velika curica