| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Ja sam uvijek govorio da Cinu ima predobru guzu!!! Što jest - jest ali cinek stvarno ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6341 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Što jest - jest ali cinek stvarno ima guzu ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #6342 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 654
![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Evo Bitcharke u proljetnom izdanju, baš super izgleda. http://www.croportal.net/forum/attac...-na-slonu.jpg/ |
| | |
| | #6344 (permalink) | |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Citat:
![]() ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a | |
| | |
| | #6345 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Tajni kažeš ha...... ![]() ![]() ![]() Pa hvala ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #6346 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica croabac da ti nisi već pomalo opsjednut ![]() pošalj mi majicu poštom,ide lito a češkinje dolaze pa možda i ja nešto zbarim ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #6348 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica cina---dupe----JAO!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

Ja sam velika curica 

, zgodan ko uvijek