| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; Ti se to zaljubio?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6392 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Odlične slike Kristijan. Curke su baš zgodničke ![]() Pharaoh je faca, što je - je ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 21-05-08 u 23:58. |
| | |
| | #6393 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #6395 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica Mene malo strah ovdi postat od zadnjeg incidenta.... Pa cu samo na brzinu.... Mama Prekrasna si!!!!EDIT; pharaoh, podsjecas me na onog lika iz Stazista. Bez zezanja...
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... Zadnji Uredio eva : 22-05-08 u 02:47. |
| | |
| | #6396 (permalink) |
| The Eye | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica mene pharaoh podsjeca na dr. house-a, al ka mladjeg ![]() mama ![]() kiki, fora slike, pogotovo ona zadnja xD
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #6397 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica maja - manuela pozdravi frenda ![]() btw. simpa slikica ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #6398 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica zenske su opake playerice....slike su ono "extra"... ...keep up the good work..
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #6400 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Ooooooooooooooooooooooooopaka! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inače nisam u ovoj temi, al moro sam, moro sam, jako sam moro.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:09.

Prekrasna si!!!!