| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Komentari na slike forumaša i forumašica u Društvo forumu; mislim svi koje sam vidio da se bave time su jako zilavi i bez viska kilograma.. ja sam skinuo gotovo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7431 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica mislim svi koje sam vidio da se bave time su jako zilavi i bez viska kilograma.. ja sam skinuo gotovo sav visak, ali opet da sa svih 92kg visim na prstima ![]() treba probat. samo 300km do zg u skolu penjanja ![]()
__________________ I'm riddle with no clues |
| | |
| | #7432 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica matej imas i u zadru i skolu penjanja i stijenu, a paklenica nije daleko ![]() moj kum(soderica) se bavi tim, a i pedic(damir) i dio one ekipe ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #7436 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica 2 Iron man: jesi ju bar oplodio kad si toliko ponosan na tu sliku (sudeci da ju nisi htio okrljastiti smanjivanjem)? Sudeci kako malička tako piletinski medeno izgleda nadam se da nisi bio bedast i sramezljiv ![]() EDIT Gle i onda lik stavi fotku sebe na pederbalu Sa konja na magarca. Tak nikad ne bus stekao fuck rep medju potentnim, mladim ševuljama na forumu ;deda
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7438 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,420
![]() ![]() ![]() | Re: Komentari na slike forumaša i forumašica pa naravno ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi, slike, slike clanova, slike forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Slike forumaša | k-fLiP | Baš Razno | 314 | 25-04-06 10:03 |
| Kako stavljati slike na croportal | IggieSlut | Recycle Bin | 3 | 12-11-05 23:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:35.

a