Ja reko eno je popizdila pa se ponovno predstavlja nakon 2 godine...
Moram se prisjetiti pa napišem...![]()
Raspravljate o temi Kuršlusi :D u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; najveci kurslusi koje ste napravili nenamjerno ? ili namjerno ? da objasnim malo..sranja koja ste napravili a drugi su najebali ...
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Ja reko eno je popizdila pa se ponovno predstavlja nakon 2 godine...
Moram se prisjetiti pa napišem...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
e da, eurohercu sam nabila jedan mjesec telefonski racun nekih 500, 600 kn![]()
tata me zove pegula![]()
![]()
ccc, ko bi reko da si ti takav vrazicak![]()
![]()
Cino!![]()
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
alo ljudi ! nisam valjda jedina ????
![]()
nisi draga, nego se mi ostali pravimo fini
U pocetku mi je bilo fora ici na internet koji je usput bio prespor i predugo otvarao slike i druge stvari, te se naplacivala svaka sekunda koristenja, desavalo se da zaboravim iskljuciti se, a minute odbrojavaju, racun raste, i jednom je dosao telefonski racun od 900 kuna (ukupno), i nisam bas naisao na razumijevanje ukucana ,,, kasnije sam shvatio da postoji adsl ...
ocito su svi na forumu fini i nitko nikad nije napravio kuršlus ...![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Kao klinac porazbijao sva stakla na mjesnom domu koja su bila dan prije promijenjena...Stari morao sve platiti...
Izgubio prijatelju od starog snop ključeva od kuće, birtije, posl. prostora i svega, stari me ubio k'o konja jer je ovaj ostavio duple negdje gdje tada nije mogao do njih 2 dana...
Kod frenda istresao pepeljaru u WC, veliku, ispala mi i razbila školjku, morao kupiti novu...
Pijan sa 15-ak godina profulao kat, zaspao susjedu pred vratima i zvonio mu u 5 ujutro...
Ima toga...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
prosledila slučajno šefu sms koji ukazuje na neprofesionalne odnose sa jednim kolegom
i to u nedelju ujutru
poslala službeni mail drugarici umesto u direkciju i pola dana se čudila što mi ne odgovaraju![]()