| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi lijepite zvakace ispod stolova,stolica?? u Društvo forumu; ha?? ja da..i to svaku..sliako bi vam "ispod stola" al mozhda bi vam se zheludac okrenuo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lijepite zvakace ispod stolova,stolica?? ha?? ja da..i to svaku..sliako bi vam "ispod stola" al mozhda bi vam se zheludac okrenuo ![]()
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,079
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lijepite zvakace ispod stolova,stolica?? Hahah,zanimljivo pitanje.Par puta sam uhvatila sebe kako nesvesno vadim žvaku iz usta i lepim ispod klupe kad treba da izadjem na ispit, ispred profesora. Hah
__________________ N ♥ J |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:25.

Zamisli kako je onima što to čiste