| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? u Društvo forumu; ako netko ne treba biti ljubomorna na nju onda je to wampica, nemate pojma a vidio sam i ivanu na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? ako netko ne treba biti ljubomorna na nju onda je to wampica, nemate pojma ![]() a vidio sam i ivanu na slikama i ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #112 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Citat:
ISTINA!!!! Al isto je meni Monika zakon ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| | |
| | #113 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Citat:
Citat:
![]() nadam se da ste primjetila ova dva smajlića ( ) u mom prošlom postu obje ste prekrasne i slažem se s daidžom evo jednoj ![]() evo drugoj ![]() evo meni ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #114 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Ma ne, kužim zašto si to napisao, ali tema je ko ti se ne sviđa, a nisam osporavala da je ova zgodna nego mi je antipatična.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #115 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? bila je zgodna kad je bila mlada. bar meni..
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #120 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? mirna berend
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: inace, koji, ljudi, smatrani, svidjaju, vama, zgodnima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.