| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? u Društvo forumu; Carla Del Ponte... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #134 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Đurđa Adlešić...... Mada dosta je njih postalo odvratnih nakon što sam ih vidio bez šminke.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Zadnji Uredio Locrian85 : 02-03-08 u 22:37. |
| | |
| | #135 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? a tko đurđu i jadranku smatra komadima uopće?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #136 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Sanader, Šeks, Bebić i ostala ekipa........ Navodno je bila i fora da se teta Jadranka buba sa barba premijerom i tako je uvijek predsjednik nečega........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #137 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? jedna moja susjeda, svi sline za njom a meni je baš ružna i nezanimljiva
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Wenworth (?) Miller - sav mi je neki...bezveze. zbilja ne kužim tu žensku opsesiju njime. ![]() Renata Sopek - ne samo da mi je veoma, veoma, VEOMA antipatična, nego mi je i ružna. Još dok šuti: ajde-ajde, ali čim otvori ona usta i započne rad obrvama, jao... ![]() Scarlett Johansson - nije da je ružna, ali mi je, kao i Miller, sva nekeko bezveze...Odbojna... Richard Gere, Tom Cruise, Vanja Halilović, Mia Kovačić, a ima ih vjerojatno još... Zadnji Uredio Rowanne : 06-03-08 u 14:17. |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Wentworth Miller mi je isto zbilja odbojan.. A Mia Kovačić je glupa ko stup, to me automatski odbija ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Tagovi: inace, koji, ljudi, smatrani, svidjaju, vama, zgodnima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:52.