Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? u Društvo forumu; i ona!! nju sam zaboravila!! kad ju vidim kao da gledam zmiju! bas mi je fuj!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-07, 20:11   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju?

i ona!! nju sam zaboravila!! kad ju vidim kao da gledam zmiju! bas mi je fuj!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg miss-6.jpg (30.7 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg miss-7.jpg (38.5 KB, 10 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:32   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,255
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
brad pitt mi je bezveze
Citat:
Pravi autor: blackdevilles Pogledaj Poruke
on!! koji vrag je ljepo U NJEMU??!! prije bi hebala hrcka nego njega!! odvratan mi je!
> rijec je o rohnaldino-u (jel je )

meni isto
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:56   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

o ronaldhinu da... odvratan mi je
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 04:51   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,129
Mazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz mase

kate moss, uma thurman, dita von teese
Mazda890 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-08-07, 11:43   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Tom Cruise, nikad mi se nije svidjao...
white devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-07, 23:29   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,255
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

meni isto. bas je fuj.
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 00:40   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

meni richard uopce nije nesto...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg richard_gere.jpg (25.4 KB, 3 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 19:27   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

ovak':uma thurman mi je stvarno ništ' posebno,a svi pričaju kak' je sexy i sl.renata sopek je stara ženska i nije više fora,iako joj se mora priznat' da ima dooobro tijelo.meni angelina jolie nije ništa posebno.djeluje mi anoreksično.ima samo lijepe oči.što se tiče antonije stupar,ona mi je zgodna.wentworth nije ništa posebno,slažem se,wamp.ne kužim zašt' se ženske lijepe za njega.a dobro,to je ono:"svatko ima svoj ukus".tu su i ljudi koji se povode za drugima pa se tako i skupi fanova.
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 20:00   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,471
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Renata Sopek mi je katastrofa,onakvih kao ona na lopate i prikolice ima,još kad progovori
na ljestvici od 1-10 meni je Alka Vuica čista -2..
ma ima meni toga još samo nepada mi niko na pamet..pa Danijela Martinović..
pa...
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 20:29   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Maca Maradona
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg maca%20maradona.jpg (29.5 KB, 8 pogleda)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: inace, koji, ljudi, smatrani, svidjaju, vama, zgodnima

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108