| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? u Društvo forumu; i ona!! nju sam zaboravila!! kad ju vidim kao da gledam zmiju! bas mi je fuj!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? i ona!! nju sam zaboravila!! kad ju vidim kao da gledam zmiju! bas mi je fuj!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Citat:
)meni isto
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? o ronaldhinu da... odvratan mi je
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? meni richard uopce nije nesto...
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-05-07 Godina: 18
Poruka: 103
![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? ovak':uma thurman mi je stvarno ništ' posebno,a svi pričaju kak' je sexy i sl.renata sopek je stara ženska i nije više fora,iako joj se mora priznat' da ima dooobro tijelo.meni angelina jolie nije ništa posebno.djeluje mi anoreksično.ima samo lijepe oči.što se tiče antonije stupar,ona mi je zgodna.wentworth nije ništa posebno,slažem se,wamp.ne kužim zašt' se ženske lijepe za njega.a dobro,to je ono:"svatko ima svoj ukus".tu su i ljudi koji se povode za drugima pa se tako i skupi fanova.
__________________ Take this away!I can kill you if you get to close! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljudi koji su inače smatrani zgodnima, a vama se ne sviđaju? Renata Sopek mi je katastrofa,onakvih kao ona na lopate i prikolice ima,još kad progovori na ljestvici od 1-10 meni je Alka Vuica čista -2.. ma ima meni toga još samo nepada mi niko na pamet..pa Danijela Martinović.. pa... |
| | |
![]() |
| Tagovi: inace, koji, ljudi, smatrani, svidjaju, vama, zgodnima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:07.

)