| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi ljutiti,ljutiti,cijelim putem duriti u Društvo forumu; amo se svađat jer nam je dosadno i tako ćemo se ka fol-DRUŽITI!!!ako mi ko ima šta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | ljutiti,ljutiti,cijelim putem duriti amo se svađat jer nam je dosadno i tako ćemo se ka fol-DRUŽITI!!!ako mi ko ima šta za reć,nek dođe ovamo.... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljutiti,ljutiti,cijelim putem duriti Ko te jebe... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ljutiti,ljutiti,cijelim putem duriti Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ljutiti,ljutiti,cijelim putem duriti Citat:
![]() aris-JA TEBE SVEJEDNO ŽELIM IZ*EBAT BANANOM....
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: ljutiti,ljutiti,cijelim putem duriti Citat:
prošeći.a sad mi je žaj..aj nemoj samo plakat,nać češ ti prijatelje-oprosti...
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... | |
| |
![]() |
| Tagovi: duriti, ljutiti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:09.

Svi smo mi MASS SARR
.neznam ko je od vas dvojice gori?

prošeći.a sad mi je žaj..aj nemoj samo plakat,nać češ ti prijatelje-oprosti...