| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Magičan savjet u Društvo forumu; Jel netko zna kakv magičan način da upoznam S V E cure u nekom bircu? Mislim ono nije za LJES.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 385
![]() ![]() ![]() | Re: Magičan savjet onda pocni svoju "karijeru" u nekom karaoke baru, i umjesto rjeci pjesme izgovaraj svoje ime. to bude baš u skladu sa tvojim egocentričnim namjerama, a i svi će znat ko si!
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Magičan savjet Koja tema ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Magičan savjet jel ovo moguće ![]() dobar pokušaj, ali ništa od magičnog savjeta za hranjenje ega ![]() ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:26.

............
želiš upoznati sev cure,želim i ja avion pa ga ne mogu dobit..