| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Magičan savjet u Društvo forumu; odes do svake i upoznas ju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Magičan savjet Ima toliko loshih stavri koje mozes napraviti da bi svima postao poznat jedno 3 dana, jer - svako chudo 3 dana! Za one dobre, potrebna je magija! A ti si na dobrom putu da postanes popularan kao sebican i uobrazen, artificial star, a to je tako kao i ova tema...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Magičan savjet E pa od toliko savjeta niti jedan koji bi 100% radio... Možda sam ja navikao na forumu da ljudi pomognu, pa sam sad malo razočaran. ![]() Odi u gay bar za muške... Ako je neka cura slučajno i zalutala tamo- uleti joj, i imat ćeš stopostotni učinak. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.

)...<---

kao i ova tema...
Možda sam ja navikao na forumu da ljudi pomognu, pa sam sad malo razočaran. 
Ako je neka cura slučajno i zalutala tamo- uleti joj, i imat ćeš stopostotni učinak.