| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mijenjate li olako mišljenje? u Društvo forumu; Strašno sumnjičav, osim za osobe koje dosta poznam. Jako sam tvrdoglav, te imam jak stav o svemu što govorim, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: mijenjate li olako mišljenje? Strašno sumnjičav, osim za osobe koje dosta poznam. Jako sam tvrdoglav, te imam jak stav o svemu što govorim, te mi teško može netko nametnut neki svoj stav. Posustajem jedino ako ustanovim da je ono što argumentiram krivo, onda popustim i priznam da griješim.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? Citat:
![]() 95 % je stvarno impresivno. Ni fidel kastro nije toliko u pravu ![]() A ti Damfisk... ti si sve rekao, ja bi samo dodao da takvog lažljivca nisam vidio nikad. Ako ikad budem trebao pravnika, potražit ću te ![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? Ja ne lažem. Ja samo interpretiram činjenice na specifičan način. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: mijenjate li olako mišljenje? Pa, ako sam siguran u nešto onda čvrsto stojim iza toga i ne mijenjam olako mišljenje, jako teško me razuvjeriti pa čak i kada netko dokaže nešto suprotno ja još uvijek probavam uvijeriti ljude u svoje mišljenje! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 482
![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? ne vrlo ustrajem u svojim stavovima i kad znam da nisam u pravu...teško prihvaćam to da nisam u pravu
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? Što se stavova tiče stojim čvrsto iza njih iako sam svjesna da je to samo moje viđenje nečega i da ne znači da sam 100% u pravu. Ako iznosim neke činjenice onda druga stvar.. I što kaže Dorina ne tjeram mak na konac i ne namećem svoja stajališta nikome. Ali svi mi mijenjamo mišljenja o različitim stvarima (samo budale ne mijenjaju), ali je pitanje koliko olako i često.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? Hm, kazu da sam tvrdoglava k'o mazga!!! Ali i da imam dobro razmisljanje i da sam mudra za svoje godine!!!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? Svog stava i misljenja se drzim sve dok mi netko ne dokaze da nisam u pravu, iako i tada tesko priznam da nisam u pravu, .Ali isto tako mi se dosta puta dogodi da se s nekim ne slazem u misljenju uopce, ali njegovo/njeno misljenje razumim i prihvacam takvo kakvo je, pa makar meni ono bilo cudno ili nezamislivo. Bilo bi bezveze da svi isto razmisljamo.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Offline | Re: mijenjate li olako mišljenje? Ne mijenjam olako svoja mišljenja... Jedina mi je mana što svoje mišljenje ne iznosim prečesto pa drugi niti neznaju kaj mislim o nečem ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:07.