| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mijenjate li olako mišljenje? u Društvo forumu; dovoljan je odličan argument.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? jako tesko, osim ako me se razuvjeri sa argumentima
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: mijenjate li olako mišljenje? Također tako nekako
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: mijenjate li olako mišljenje? nije da imam neke precvrste stavove, niti mjenjam misljenja svake sekunde.. ali s obzirom na moje godine i zivotno (ne)iskustvo normalno je da misljenje mijenjam... doduse, nekad stvarno znam tupiti po svome bez obzira sto nisam u pravu..
__________________ |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? Tvrdoglav sam ko panjina, al ako mislim da je neko u pravu ne vidim razlog zašto ne bi promjenio mišljenje ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? ovisi s kim razgovaram. ako razgovaram s nekim koga bas i ne volim, i u krivu sam i on mi dokaze da sam u krivu, i ja znam da jesam u krivu i ja dalje nastavim U KRIVU. tvrdoglava sam jako.... a ako se samo razilaze misljenja,izrazim svoje,a poludim kad mi neko nameta svoje na nos... poludim! onda kazem "dosta,ti mislis jedno,ja drugo.i to je to. oboje smo u pravu" imam jednu frendicu koja se obozava svadat i uvjek "je u pravu". njoj samo okrenem leda i prodem ca. ne volim takve ljude
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 757
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mijenjate li olako mišljenje? ne mjenjam. imam čvrste i žestoke stavove. vrlo, vrlo čvrte i vrlo vrlo žestoke. nisam ja bezze rođen pod utjecajem Marsa. hhehe
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.