| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Mislim da je već vrijeme da... u Društvo forumu; da....kažem ovo špijuni su među nama,sve se sazna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislim da je već vrijeme da... ....prestanem igrati "Kolo sreće" na kompu
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Počnem pisati prave stvare a ne samo gluposti ![]() šta mi ovo znači,kakvi šijuni,ko je pisao ovo umjesto mene,e mala ubit ću te (sestrina budalaština) pazi se pazi ![]()
__________________ life goes around Zadnji Uredio daidza : 02-06-07 u 15:07. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislim da je već vrijeme da... eow stavi svoju sliku na forum:čekić :čekić
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #57 (permalink) |
| charolastra | Re: Mislim da je već vrijeme da... ...napišem nešto u ovoj temi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislim da je već vrijeme da... ...izađem iz ove teme koja definitivno nema smisla ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Mislim da je već vrijeme da... prisustvujem ovoj temi koja je zabavna
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
![]() |
| Tagovi: mislim, vec, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

Herceg-Bosno srce ponosno

pazi se pazi