| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? u Društvo forumu; evo Wonder mi je dao ovu ideju za temu, mislim da je djelomično u pravu, jer sam primjetio, jako malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? evo Wonder mi je dao ovu ideju za temu, mislim da je djelomično u pravu, jer sam primjetio, jako malo novih tema, ne našom krivicom nego je prezasičeno, prezežno spamamo, i ljutimo naše moderatore. Nemojte misliti da ja nešto kritiziram i da mije loše ovdje Dapače volim doči ovdje i nabaciti pogled da vidim šta ima, ali isto tako sam primjetio da stari forumaši nisu toliko aktivni npr Wonder, mama, ševa itd. Ali ovaj forum če mi uvjek ostati naj naj i nema šanse da odem s njega osim ako me netko ne bana a nadam se da nece. ovo je samo moje mišljenje nemojte se nači uvriđeni i ljuti samo sam primjetio, što nemora značiti da možda ja nisam u kurcu. ![]() ![]() ![]() živili mi 100000 god bez doktora ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Ne znam koliko i je li izgubio na kvaliteti, ali znam da je dobio na, po meni, nepotrebnim sadrzajima tipa "igre bez granica" i to u ogromnoj količini... Jednostavno izgubim volju kad oko 8 sati prolistam sve sto me zanima, i onda se vratim oko 11 i vidim 9 stranica tema s nepročitanim porukama, od kojih je ogroman broj takvih "igara" i tema tipa "na koju nogu ste se danas ustali"... Često od sveg tog bombardiranja takvim temama znam samo kliknit "oznaci forume procitanima" a da zapravo nisam procitao nijedan. Bilo bi mi super kad bi postoja neki filter, da iskljucim da mi uopce ne refresha neke podforume, nego samo one koji me zanimaju. Eto..
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Niti mislim da je izgubio, niti da je dobio... Forum se mijenja, neki članovi odlaze, novi dolaze... forum se izmijenio, to je istina... ali nije lošiji, nije ni bolji... samo je donekle drugačiji - što je i normalno... koji put se otvori 100 novih tema, koji put jedna, koji put nijedna... nitko ne može sve pratit... Ukratko - je li forum izgubio na kvaliteti? NE. A ako se ovdje nekome više ne sviđa, ne mora više ni dolazit. Ima po internetu foruma koliko vam duša želi... lako je pronać onaj koji je "dobio na kvaliteti"
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Slažem se sa damfiskom...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Citat:
toga nije prije bilo i mislim da je prije puno bolje bilo svaka čast svima svi mi imamo pravo na svoje mišljenje. ja sam resetirao tj označio forume pročitanima i nakon 15 min je neko postao komentar, a u potpunosti se slažem sa servantom nekad neman volje prelistati sver forume
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Pa ako nemaš volje prelistat sve forume, ti ih nemoj listat... vjeruj mi, ništa se strašno neće dogodit ako ih ne prelistaš A ako smatraš da je forum izgubio na kvaliteti, rješenje je još jednostavnije - nemoj više dolazit. Čemu da se mučiš posjećujući ovaj nekvalitetan forum koji, po tebi, i dalje gubi na kvaliteti? Mislim... ako se kvaliteta gubi, a ti i dalje navraćaš - u kome je onda problem? U tebi ili u forumu? ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Citat:
Citat:
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" Zadnji Uredio Anthony : 19-02-08 u 14:46. | ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Mislim da je. Nedostaju mi Wonder i ovi ostali koji su otišli... I mislim da znam zašto odlaze, ali jebiga. Tisuću puta sam se i sama osjećala kao uljez i nova.. mislim da me još za ovaj forum veže samo ovisnost i navika.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Ako ti nije bila namjera krizirat, zašto si onda otvorio ovu temu i tako tendenciozno napisao prvi post? Šta si ti mislio time postić? Ako nisi voljan raspravljat o tome, zbog čega si uopće pokrenuo raspravu?
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.