Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? u Društvo forumu; Po čemu je njegov post bio tendenciozan? Po istome onome po čemu je i tvoj post tendenciozan... ne želiš se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 18:38   #21 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti??

Po čemu je njegov post bio tendenciozan?

Po istome onome po čemu je i tvoj post tendenciozan...

ne želiš se svađat, nemaš namjeru krizirat, nije ti želja pokrećat svađu... ali isto to činiš...

Eto, po tome.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 18:49   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Po čemu je njegov post bio tendenciozan?

Po istome onome po čemu je i tvoj post tendenciozan...

ne želiš se svađat, nemaš namjeru krizirat, nije ti želja pokrećat svađu... ali isto to činiš...

Eto, po tome.
Ne..ja ne potičem svađu jer samo ti imaš potrebu svađati se a ne raspravljati.

Ja ako kažem da mi je trenutno forum dosadan potičem na svađu...pa kako to, nije mi jasno?

Isto tako on...čovjek je skužio da forum nije kao prije, podijelio to s nama i ti mu iz neba u rebra...ako ti se ne sviđa otiđi...

To mi nije jasno...

Zar vama moderatorima nije posao saslušati nezadovljne članove i vidjeti može li se šta poduzeti oko toga?
Razumio bih tvoj napad da je on napisao da je forum totalna banana il tak neš...al čovjek je nekoliko puta naglasio da mu se tako čini i upitao nas za mišljenje...

Eto možda je problem u meni...ti si čovjek s diplomom...objasni mi
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:02   #23 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ne..ja ne potičem svađu jer samo ti imaš potrebu svađati se a ne raspravljati.

Ja ako kažem da mi je trenutno forum dosadan potičem na svađu...pa kako to, nije mi jasno?

Isto tako on...čovjek je skužio da forum nije kao prije, podijelio to s nama i ti mu iz neba u rebra...ako ti se ne sviđa otiđi...

To mi nije jasno...

Zar vama moderatorima nije posao saslušati nezadovljne članove i vidjeti može li se šta poduzeti oko toga?
Razumio bih tvoj napad da je on napisao da je forum totalna banana il tak neš...al čovjek je nekoliko puta naglasio da mu se tako čini i upitao nas za mišljenje...

Eto možda je problem u meni...ti si čovjek s diplomom...objasni mi

Ne, moj posao kao moderatora je da se brinem o poštivanju pravila foruma.

A svi članovi - sukladno svojim željama i/ili mogućnostima - trebali bi radit na poboljšanju foruma.

Bilo koji član može pitat bilo kojeg člana za mišljenje oko bilo čega.

Ali onda i svi ostali - koji su upitani za mišljenje - valjda mogu iznijet to svoje mišljenje?

Po mom mišljenju njegov post je bio tendenciozno napisan... i po mom mišljenju forum sada nije manje kvalitetan. Forum je sada drugačiji nego što je bio prije. A to ne znači smanjenje kvalitete.

Također, po mom mišljenju, svatko onaj tko smatra da se kvaliteta foruma smanjuje, slobodno može otić negdje drugdje.

U čemu je problem?

damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:06   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,312
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

E jbg kad ćemo idući put iznositi mišljenje o forumu pazit ćemo da ne bude "tendenciozno" samo s obzirom na njegov post ne znam kako je to moguće...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:06   #25 (permalink)
women loving misogynist

Pročitaj opet njegov post.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:09   #26 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Meni je ok...prilagodljiv sam

Činjenica je da se forum promijenio al ne vidim po čemu je izgubio na kvaliteti ?
Rasprave se vode isto kao i prije a bit će ih i poslije nas....

Mislim da je problem u tome što nekim članovima nedostaju određeni forumaši i njihov način razmišljanja.Konkretno meni najviše nedostaju Eowyn i Silence al to ne znači da je njihovim odlaskom forum izgubio na kvaliteti....
Još uvijek se može svašta zanimljivog pročitat ovdje...a o glupostima da ne pričam

Eto to je moje mišljenje.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 19:11   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

na forumu je sve manje novih tema,sve više mlađih članova s nadobudnim i komičnim izjavama..
forum je napustilo dosta članova pogotovo onih koji su tu odavno bili i ostavili za sobom 3-4-tisuće postova e sad zbog čega..!?
mislim da su ovo pokazatelji nekih promjena a sad jeli ta promijena loša/dobra to procijenite sami po sebi!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 13:08   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

relativno sam nov na ovom forumu i bice mi zao ako me jos jednom odbace samo sto drugacije mislim a pri tome nikoga ne vredjam a sam sam bio vredjan ,gazde foruma su to odobravale precutno naravno,kvalitet foruma odredjuju osobe koje ucestvuju na njemu uz uvazavanje svakog misljenja a ne odmah skakati i svadjati se pri cemu deblji kraj uvek izvuce onaj sa strane tj. koji nije iz HRVATSKE, no sta je tu je ,sam sam pristupio ovde sa vama pa koliko god me drzite super
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 13:12   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,099
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ako ti nije bila namjera krizirat, zašto si onda otvorio ovu temu i tako tendenciozno napisao prvi post?

Šta si ti mislio time postić?

Ako nisi voljan raspravljat o tome, zbog čega si uopće pokrenuo raspravu?

Kako bi ljudi iznjeli svoje mišljenje, a ne da se opet čerupamo ko psi i mačke zato jer se "ja i ti", ne nalazimo u mišljenjima!!!

Odgovor: Ja sam kratko ovuda, i stvorio sam si sasvim dovoljno "neprijatelja", iznošenjem svojih stavova !!!
Star 20-02-08, 14:51   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
na forumu je sve manje novih tema,sve više mlađih članova s nadobudnim i komičnim izjavama..
forum je napustilo dosta članova pogotovo onih koji su tu odavno bili i ostavili za sobom 3-4-tisuće postova e sad zbog čega..!?
mislim da su ovo pokazatelji nekih promjena a sad jeli ta promijena loša/dobra to procijenite sami po sebi!!
to je to eto baš o tome ja želim reči baš to
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111