| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Drizzt Kako bi ljudi iznjeli svoje mišljenje, a ne da se opet čerupamo ko psi i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Citat:
![]() A ovo je odgovor na koje pitanje? .hmm
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Forum je svakako izgubio na kvaliteti... glupo je očekivati konstantnu kvalitetu foruma... možda uskoro dobije na kvaliteti... to je vremenski promjenjiv pojam, nema potrebe da gubljenje kvalitete bude poticaj za odlazak, možda prije poticaj za promjenu, svi oni kojima smeta što je izgubio na kvaliteti trebaju ga što više kritizirati kao i članove koji pridonose gubitku kvalitete - odlazak neće nikome pomoći - s druge strane konstruktivna kritika ima potencijala da učini promjenu...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Citat:
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 713
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? Evo da i ja kažem koju. Na ovom forumu sam vjerovatno jedan od starijih po godinama. Registrirao sam se na forum prije godinu dana. Razlog registracije na ovaj forum je bio dio foruma na kome su teme o politici i pravu, po mojoj ocjeni bolje nego na bilo kom drugom forumu. Tu sam se uglavnom zadržavao, malo po drugim djelovima foruma. Sad ipak tvrdim da se i taj dio foruma malo ''razvodnija'' ali to još uvik ne znači da je forum izgubija na kvaliteti. Sad listam malo i druge teme ali vjerujte ima dosta ''nebuloznih'' tema što u biti ne mora smanjivati kvalitetu foruma, a takvim temem staje se na kraj naprosto ne odgovarajući na njih.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mislite li da je forum izgubija na kvaliteti?? meni je tu ok....ali fali mi wonder i Vanderhook koji prerijetko dolazi!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.