| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena u Društvo forumu; proveo sam dosta na forumu možda i najviše, mislim definitivno najviše ali ne smatram da mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena proveo sam dosta na forumu možda i najviše, mislim definitivno najviše ali ne smatram da mi je to gubitak vremena jer mi je odlična zajebancija, super ekipa, i osjećam se super zajebavajući se svaki dan s vama |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Ja obožavam "gubit" vrijeme na forumu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Nježni predator | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Pa naravno da je gubitak vremena, ali šta mogu kad je to jače od mene. Počeo sam zbog nekog istraživanja, i mislio da ću se zadržati 2-3 tjedana, ali sam stvorio mnogo prijatelja, ali i neprijatelja. I sad sam postao zarobljenik foruma. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena retoricko pitanje, da mi je gubitak vremene ne bih bio tu i sad trenutno postao, pa nisam osoba koja se samokaznjava ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Citat:
Ekipa je prva liga
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Offline | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Da nemam tolko slobodnog vremena kolko ga imam nebi niti visio tolko tu na forumu ![]() A sve ovo slobodno vrijeme provedeno ovdje smatram dobro potrošenim vremenom i isto kao dobar dio ovdje prisutnih postao sam ovisan o ovom forumu, to je prvo što gledam kad se spojim na net i zadnje kad se odspajam ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Smatram da je gubljenje vremena ono što sam prije radio kad je Croportal bio mlađi... kad sam doslovno visio na forumu i čito svaku temu... To je bio gubitak vremena ali se isplatilo jer sam onda upozno većinu ekipe i sad vas jako puno poznajem... I isplatilo se zato što sam se dosta zabavio gledajući razne šale, dobre rasprave i to... Sada više nije gubitak vremena nikakav jer forum posjetim kad imam vremena, pročitam najzanimljivije teme i postam tamo gdje imam šta za reć i to je to... ugodno druženje i dalje samo što sada ne visim na forumu cijeli dan ko nekad ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, gubitak, mislite, provedeno, vremena, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

možda i najviše, mislim definitivno najviše