| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena u Društvo forumu; mislim da teoretski jest... al kom jos puca ku*ac za teoriju i ta sranja... fora mi upoznavat ljude i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| eXt | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Uf, nemate pojma koliko mi fali otić na forum , sad san si uspia posudit laptop od frendice i spojen san nekako na neki unsecured "connection point" i svako malo čekam kad će me diskonektirat, adsl mi još nije doša i lagano gubin živce iz dana u dan....Pa da u metropoli ne možeš dobit adsl u roku tjedan dana to je sramota... ![]() Pozdrav ljudi, see you soon.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,999
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena postao mi je dio dnevne rutine...nije gubitak vremena...dio života kao svaki drugi
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Tu sam nekoliko dana, i ne mogu vjerovati da mi je čak za vikend i falilo svakodnevno zlostavljanje tipkovnice!!! ...a mislio sam da se nikada neću navuči na tako nešto!!! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena ma nije gubitak vremena.. idealno mjesto kad te netko raspizdi, onda dodem na forum pa me svi tiješe... hihihi ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, gubitak, mislite, provedeno, vremena, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:28.

, sad san si uspia posudit laptop od frendice i spojen san nekako na neki unsecured "connection point" i svako malo čekam kad će me diskonektirat, adsl mi još nije doša i lagano gubin živce iz dana u dan....