| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena u Društvo forumu; Ja volim gubit vrijeme... I to bas ovdi.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Ja volim gubit vrijeme... I to bas ovdi. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Ponekad, ali potpisujem evu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena pa ako već gubim vrijeme da ga onda gubim na zabavan način ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena to nije gubitak vremena....to vrijeme koje provedem ovdje....ma najjednostavnije....najkvalitetnije, najnapetije, najintelektualnije i najinteligentnije, najkvantitativnije, najnajnajnajnaj vrijeme provedeno tokom dana....dodem sim prazne glave....izadem pune i sto je najvaznije jos vise obrazovanije.....hahahahah.....
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena potpis za ovo..... ![]() a i mislim da nemam nikako pametnije gubit vrijeme pa ono.... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Naravno... da nije, ne bi bio ovdje, pa nemogu 24 sata raditi nešto što nije gubitak vremena...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, gubitak, mislite, provedeno, vremena, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:18.

I to bas ovdi.