| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena u Društvo forumu; dali je sve uzalud?ha ovisi...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| charolastra | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena a ubijte me ako sad znam kamo sa sobom, forum je spas u ovim trenucima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Ma u svemu treba imati mjeru, ali ovoliko koliko sam počela visiti po forumu je definitivno gubitak vremena.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena kako kad...treba ga dozirat kao i sve drugo
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 934
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena Forumi su mi zabavni, ali moje tijelo sve teže podnosi ovo nekretanje. Javite mi ako čujete za neki klub lječenih forumaša. Spremna sam se ustati i priznati: ja ........ ........... sam ovisna o forumu. ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena ahh ah.. sve što nije produktivno je gubitak vremena ![]() al gore je pasivno sjedit pred teveom i bit rob lošeg programa nego aktivno tražit i sudjelovat u svemu moguchem na netu... tako je.. po meni je tv definitivno najvechi gubitak vremena... odmah nakon spavanja ![]() a kaj se ovog foruma tiche... neznam, kak za koga... meni ije i nije!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, gubitak, mislite, provedeno, vremena, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.