| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi moja javna isprika u Društvo forumu; ispričavam se svima koje povrijedih ovim topikom: http://www.croportal.net/forum/recyc...57/#post770212... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: moja javna isprika da,ubuduce nemoj pisati zajedljive nacionalne poruke,jedino pozitivno kod tebe je to sto si ti prvi forumaš odkada sam ja na forumu da se ovako u nekoj temi ispricao...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: moja javna isprika Citat:
![]() nema frke, šta se mene tiče....jedino ako nisi kog uvrijedio...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: moja javna isprika ma pusti ![]() gledam Ratkajeve, svi se nešto ispričavaju... ja se malo ufuro i etoo... nisam znao da se niko do sad ovako nije isprićao ... ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
« Najzgodniji/ljepši/simpatičniji Forumaš !
|
mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.