| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi MORE 2008 u Društvo forumu; eto ovako posto je doslo ljeto, ljudi idu na more, uzimaju se godisnji, dizu se krediti, pa me zanima kam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | MORE 2008 eto ovako posto je doslo ljeto, ljudi idu na more, uzimaju se godisnji, dizu se krediti, pa me zanima kam idete na more, kakve su plaze tamo, s kolko kesa idete, koliko vam je dovoljno, na koliko dana, koliko traje godisnji vas ( za one koji su zaposleni ) , ste dobili regres, ma apsolutno sve sve sve, sretan put ljudima koji idu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MORE 2008 Ja nažalost još ništa ne znam niti je sigurno.. Buraz i ekipa odu u petak a ja ću trunut doma i na poslu ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: MORE 2008 idemo 19.7 u sv.filip i jakov,ostajemo 7 dana (samo,šmrc..),plaža je super,mjesto odlično,biti ćemo u apartmanu (od dragog firma ima odmaralište),ja ne radim a dragi će valjda dobiti regres,neznam koliko para ćemo potrošiti-nosimo karticu na kojoj se preko godine skupilo para,ali bit će dosta (dovoljno da nemoramo kad se vratimo sa mora gristi nokte od panike) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MORE 2008 samo se ti driver hvali da ideš na more ![]() ja ću tamo negdje krajem 7, valjda, ne znam još točno gdje, a za lovu? namjeravam uživati, piti, lumpati i sve ostalo, nekih dva tjedna, koliko ću za to trebat, pojma nemam, ali štrikat ću cijeli mjesec, samo da se malo nauživam i odmorim ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MORE 2008 uzeo sam godišnji prva dva tjedna u 8 mjesecu. vjerovatno ću jedan dio iskoristiti za urediti kupatilo u stanu (stavljam sve novo i pločice, i kadu, i školjku sve sve) da li ću ići negdje nakon toga ne znam jer ću lovu potrošiti na uređenje
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: MORE 2008 ja idem na G.O. vrlo vjerojatno od 05.-15.08., prije ne mogu, a di idem i koliko para nosim to ću znat tek prije puta.još je rano za to. al valjda ili zadar ili pirovac ili vodice ili prvić ili primošten. ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MORE 2008 uzet ću 3 tjedna godišnjeg. Ne znam točno kad. Možda pred kraj 7. ili početkom 8. mj. Vidjet ću još kakvo će biti vrijeme. Prvih par dana godišnjeg ću samo odmarati i spavati a onda... Još ne znam kuda da idem. Možda na forumu dobijem neku ideju ![]() Ići ću na više mjesta i na nekoliko puta po par dana. Ne sjedi mi se na jednom mjestu. Još mi ostane 2 tjedna koje ću uzet u proljeće. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MORE 2008 Meni počeo godišnji prošli petak i imam sve do 1.09. ![]() Imam ispite do 12.07., do tad učim. Kaj dam super-kaj ne to ću u rujnu pokušat. Oko 18.07. idem s ekipom na more kod sebe u Vodice tjedan dana, pa natrag u Zagreb jedno 5 dana na neku svadbu, srediti neke papire, burki mi dolazi i tako. Početkom osmog se vraćam opet u južnije krajeve, ovaj put s frendicama. Isto jedno tjedan dana u Vodicama, a nakon toga ćemo ja i dečko vjerojatno na neki otok, isto jedno tjedan dana. Novaca koliko će mi trebati?! Uf, to sam Bog zna i moj tata možda ![]() Ne brojim to, niti imam neki budžet. Dok ima-ima ![]() Edit: Zaboravih napisati Sarajevo i Hercegovinu kao obavezne destinacije, ali to ću negdje ovako ugurati.
__________________ Zadnji Uredio teica : 27-06-08 u 13:37. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MORE 2008 Uh! Idem tamo negdje oko 26. 7., prvo kod sebe u Rogoznicu i onda kasnije malo u Vodice, pa o5 u Rogoznicu. Oko Gospe možda da odem doma na Kupres (u planu je), a sad... Novci? A bude bilo već. Kako teica kaže, to samo Bog zna i moj tata možda ![]() A radila sam nešt' vremena, malo braco i seka, malo starci i eto ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dani, gdje, mjesto, plaza, vrijeme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.