Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi MORE 2008 u Društvo forumu; eto ovako posto je doslo ljeto, ljudi idu na more, uzimaju se godisnji, dizu se krediti, pa me zanima kam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-06-08, 12:22   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,076
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase
MORE 2008

eto ovako posto je doslo ljeto, ljudi idu na more, uzimaju se godisnji, dizu se krediti, pa me zanima kam idete na more, kakve su plaze tamo, s kolko kesa idete, koliko vam je dovoljno, na koliko dana, koliko traje godisnji vas ( za one koji su zaposleni ) , ste dobili regres, ma apsolutno sve sve sve, sretan put ljudima koji idu
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 12:25   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 868
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto
Re: MORE 2008

Ja nažalost još ništa ne znam niti je sigurno.. Buraz i ekipa odu u petak a ja ću trunut doma i na poslu
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 12:40   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 867
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

idemo 19.7 u sv.filip i jakov,ostajemo 7 dana (samo,šmrc..),plaža je super,mjesto odlično,biti ćemo u apartmanu (od dragog firma ima odmaralište),ja ne radim a dragi će valjda dobiti regres,neznam koliko para ćemo potrošiti-nosimo karticu na kojoj se preko godine skupilo para,ali bit će dosta (dovoljno da nemoramo kad se vratimo sa mora gristi nokte od panike)
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 12:49   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,456
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

samo se ti driver hvali da ideš na more

ja ću tamo negdje krajem 7, valjda, ne znam još točno gdje, a za lovu? namjeravam uživati, piti, lumpati i sve ostalo, nekih dva tjedna, koliko ću za to trebat, pojma nemam, ali štrikat ću cijeli mjesec, samo da se malo nauživam i odmorim
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 12:50   #5 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

uzeo sam godišnji prva dva tjedna u 8 mjesecu. vjerovatno ću jedan dio iskoristiti za urediti kupatilo u stanu (stavljam sve novo i pločice, i kadu, i školjku sve sve)

da li ću ići negdje nakon toga ne znam jer ću lovu potrošiti na uređenje
Star 27-06-08, 12:51   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,591
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

ja idem na G.O. vrlo vjerojatno od 05.-15.08., prije ne mogu, a di idem i koliko para nosim to ću znat tek prije puta.još je rano za to. al valjda ili zadar ili pirovac ili vodice ili prvić ili primošten.
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 13:26   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

uzet ću 3 tjedna godišnjeg. Ne znam točno kad. Možda pred kraj 7. ili početkom 8. mj. Vidjet ću još kakvo će biti vrijeme. Prvih par dana godišnjeg ću samo odmarati i spavati a onda... Još ne znam kuda da idem. Možda na forumu dobijem neku ideju
Ići ću na više mjesta i na nekoliko puta po par dana. Ne sjedi mi se na jednom mjestu.
Još mi ostane 2 tjedna koje ću uzet u proljeće.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 13:34   #8 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Meni počeo godišnji prošli petak i imam sve do 1.09.

Imam ispite do 12.07., do tad učim. Kaj dam super-kaj ne to ću u rujnu pokušat.
Oko 18.07. idem s ekipom na more kod sebe u Vodice tjedan dana, pa natrag u Zagreb jedno 5 dana na neku svadbu, srediti neke papire, burki mi dolazi i tako. Početkom osmog se vraćam opet u južnije krajeve, ovaj put s frendicama. Isto jedno tjedan dana u Vodicama, a nakon toga ćemo ja i dečko vjerojatno na neki otok, isto jedno tjedan dana.
Novaca koliko će mi trebati?! Uf, to sam Bog zna i moj tata možda
Ne brojim to, niti imam neki budžet. Dok ima-ima

Edit: Zaboravih napisati Sarajevo i Hercegovinu kao obavezne destinacije, ali to ću negdje ovako ugurati.

Zadnji Uredio teica : 27-06-08 u 13:37.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 13:34   #9 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,778
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Ja ove godine ne idem, ali se nadam da bu notko od ovih koji idu nabacio koju slikicu, tak da mi može biti krivo što sam propustio...
Odgovori sa citatom
Star 27-06-08, 15:37   #10 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,649
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Uh! Idem tamo negdje oko 26. 7., prvo kod sebe u Rogoznicu i onda kasnije malo u Vodice, pa o5 u Rogoznicu. Oko Gospe možda da odem doma na Kupres (u planu je), a sad...

Novci? A bude bilo već. Kako teica kaže, to samo Bog zna i moj tata možda

A radila sam nešt' vremena, malo braco i seka, malo starci i eto
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dani, gdje, mjesto, plaza, vrijeme

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114