| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi mr. KING u Društvo forumu; well who the fuck is mr.KING , and what the fuck does he want. Is he King Kong,is he ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | mr. KING well who the fuck is mr.KING , and what the fuck does he want. Is he King Kong,is he Martin Luther,is he Larry,is he Elvis? šta vi mislite ko je gosn. king?
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: mr. KING Don King ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Offline | Re: mr. KING Mr. king ima veliku želju postati "king of the internet" ( tako mu nešto slično i u potpisu piše :čekić ) ali mislim da neće u tome uspjeti ma koliko tema danas otvorio :čekić ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: mr. KING mr. king leži duboko u svakom od nas,onaj glasić što negdje čujete i koji kaže "otvori novu temu",nije ništa drugo nego mr. king. o njemu su napisane mnoge knjige i disertacije,ali još nitko ne može sa sigurnošću dati odgovor na pitanje tko ili što je mr. king..ali mr. king je svuda oko nas. u svakom podforumu,u svakoj temi. mr king je jednostavno king al ga serem:čekić
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Purger | Re: mr. KING Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: king |
« najbolje mjesto za noćne provode je...
|
Lova - pare, novci, money, điđi-miđi, perje, financije... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mr. Bean epizode od 1-6 | Johnie-Bravo | Recycle Bin | 3 | 14-02-06 09:56 |
| Rihanna-Pon De Replay | Demon-Hunter | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.