| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi MUŠKARCI - My favourite hair u Društvo forumu; E pa, dugu kosu mi je uvijek lijepo vidjet na dečkima i sad mi je jako drago š... |
| Vidi Rezultate Anketa: naj muškarac mi je | |||
| bez kose, pela | | 3 | 8.82% |
| kratka kosa, 1-ca | | 23 | 67.65% |
| poluduga, da prekriva vrat | | 9 | 26.47% |
| duga, od ramena i niže | | 3 | 8.82% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 34. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 734
![]() ![]() | Re: MUŠKARCI - My favourite hair E pa, dugu kosu mi je uvijek lijepo vidjet na dečkima i sad mi je jako drago što su mlađe generacije metalaca i rockera opet počele puštat kosu. Već sam zapala u bed kad je jedno vrijeme bio manjak dečkiju duge kose. Bar kod nas! Ma, svejedno kakva je kosa, sam da je neki normalan friz. Nikako mi se ne sviđaju oni zalizani(pogotovo u stranu) ili oni koji žive u prošlom stoljeću i puštaju repove, e to mi je strašno za vidjet.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 17
Poruka: 54
![]() | Re: MUŠKARCI - My favourite hair Citat:
bravo saan
__________________ the boss | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MUŠKARCI - My favourite hair .............najljepše mi izgleda dečko sa kratkom kosom..............nemam ništa protiv i da netko ima dugu kosu, ali ako je održavana...........tj. da je čista i uredna...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MUŠKARCI - My favourite hair rokezu, ali onu kratku..da se samo malo istice
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: favourite, hair, mu352karci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:30.