| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Na što ste danas potrošili novce? u Društvo forumu; ulaznica za tekmu 20 kn kava vani 7 kn... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Na što ste danas potrošili novce? Kupila jutros u trg. neke stvari potrebne za veceras, i tenkirala, u pm!
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? na alkohol i jednu djevojku, ništa novo e, i na pljuge
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Veteran | Re: Na što ste danas potrošili novce? Na slance, kavu, gablec, napolitanke, opet kavu
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? Dvije kave (14), cigarete (14), skripta (30), eterično ulje za stan (20), karta za otv (90).
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? danas na ništa... ali jučer kupila 3 CD-a! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dnevna potrosnja, potrosnja novca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.