| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Na što ste danas potrošili novce? u Društvo forumu; kava, sok, kladionica, doručak i to je to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? kava, sok, kladionica, doručak i to je to
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Na što ste danas potrošili novce? Kutija cigara 14kn Rucak 10kn (iksica) Coca Cola 5kn Surfanje po croportalu kad nisi gladan, zedan i sa cigarom u ustima... ... neprocjenjivo
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? Uvjek ju uz račun možeš sljedeći dan vratiti... Joj kad se ja sjetim, kupim traper jaknu i obučem se izađem van, a ono smijalica da zgledam ko da sam u kompletu kupljen, reko vrćaj tu jaknu, jebo mater onoj prodavačici što mi je rekla da mi dobro stoji... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #27 (permalink) |
| charolastra | Re: Na što ste danas potrošili novce? Ćevapi 13 kn? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: Na što ste danas potrošili novce? Ispod 20-22 nema ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dnevna potrosnja, potrosnja novca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.