| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Na što ste danas potrošili novce? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ jebo mater onoj prodavačici što mi je rekla da mi dobro stoji... to im je posao... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Purger | Re: Na što ste danas potrošili novce? Kupio cigarete...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 19
![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? ah uvjek na pizdarije trošim lovu...svako jutro na kavu,svi kolege na poslu cugaju kavu (pravi kavomani)...na koju čokoladicu...pa na koju pivicu,sokić...i tako se u toku dana bezveze baci 50tak kuna uhhhh grrrrr ![]() |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Na što ste danas potrošili novce? Citat:
mamu joj! i meni svašta napričala! jakna veća tri broja, a ono njihovo ogledalo dušu dalo za zavarat naivnu budalu! ![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| next best thing | Re: Na što ste danas potrošili novce? kupio sam si 0,5 l cocacolu sa 0 šećera i bombone sa šećerom sa strane.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
| Tagovi: dnevna potrosnja, potrosnja novca |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.