| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Naj...naj...naj...SMS u Društvo forumu; Najbolji ... ili ... Najdraži ... ili ... Najromantičniji ... ili ... Najnježniji ... ili ... Najluđi ... ili ... Najgluplji ... ili ... Najljigaviji ... ili ... Najsmješniji ... ili ... Najsexi ... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Naj...naj...naj...SMS Najbolji ... ili ... Najdraži ... ili ... Najromantičniji ... ili ... Najnježniji ... ili ... Najluđi ... ili ... Najgluplji ... ili ... Najljigaviji ... ili ... Najsmješniji ... ili ... Najsexi ... ili ... Uglavnom - naj...naj...naj... koji ste dobili |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Naj...naj...naj...SMS
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Naj...naj...naj...SMS najstrašniji i najboljniji... osjetila sam kako mi srce lupa kao da će iskočiti... želudac mi se zgrčio. od jednog od najboljih frendova: "Ovo što sam saznao nikad ti neću oprostiti! ne samo da sam ljut, nego te više ne želim vidjeti!!!" ne znam kako sam se tada osjećala, ali kad sam došla do ovoga djela, odahnula sam, srce mi je stalo i počela sam se smijati... a onda sam mu psovala sve po spisku a drugi dio ide ovako: "ako ne znaš o čemu pričam, onda znaš da te zezam..." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj...naj...naj...SMS eo naletjeh na ovu temu... reć ću jedan najromantičniji koji sam sam smislio....jednoj curi koja mi se sviđala u srednjoj sam u pol noći napisao: "slatko snivaj, i sve ljepša mi bivaj, jer ja mislim na te, i u ove kasne sate..." jbg znam da je ljigavo al tak sam se osjećal u tom trenutku... ![]() EDIT: znam da je oftopic al se nijednog primljenog nemrem sjetit ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 15-07-08 u 23:45. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Naj...naj...naj...SMS Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najnajnajsms |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |