| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najdraža osoba u vašem životu? u Društvo forumu; starci,letipasjegulja i par legica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraža osoba u vašem životu? seka-za nju ubijam ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Re: Najdraža osoba u vašem životu? Moja obitelj - žena. A onda dođe onaj mali krug pravih prijatelja ali onih pravih prijatelja ne kolega ili poznanika, jer čovjek je sretan ako ima par dobrih prijatelja a da ih može prebrojiti na jednoj ruci. A i da se u svakom trenutku možeš osloniti na njih kako i oni na tebe.
__________________ Mate |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraža osoba u vašem životu? Možda moja baka. Ima puno mana ali jedina je od svih osoba koja stane uvijek iza mene i zna sa mnom razgovarati i razumjeti me i mislim da me voli više od ičega, trudi se cijeli život zaw sve nas. Jako volim i svog brata. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najdraza osoba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

i par legica

i par prijatelja...

i moja naj frendica...