Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najgore pijanstvo u Društvo forumu; Opišite svoje najgore pijanstvo. Petak navečer,saznao sam da mi frend bari bivšu (tada aktualnu) i odlučio utopiti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-04-06, 19:36   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
Bogy se izdvaja iz maseBogy se izdvaja iz mase
Najgore pijanstvo

Opišite svoje najgore pijanstvo.
Petak navečer,saznao sam da mi frend bari bivšu (tada aktualnu) i odlučio utopiti tugu u votki.
Dva frenda i ja sjedimo u parku, njih dvojica cugaju vino a ja cijelu votku (jakooo dobar potez).
Njih dvojica su u 1/2 sata riješili vino a ja votku i tu sve kreče nizbrdo...
Ne trebam ni napominjati da me trojka rastavila na proste faktore.
Njih dvojica me odluče odvesti kod jednog od njih da se dobijem (nije mu bilo staraca doma). I tako oni mene tegle a ja onako razvaljen pjevam "Zaustavite Zemlju silazim..." i uvjeravam ih da me ne trebaju držati i da mogu hodati i da ih volim i da su mi najbolji frendovi(što u stvari i jesu) i pitaj boga što još i tako oni mene puste a ja ponosno zakoračim, i tako precizno centrom čela opiz.im ravno u stop znak. No ni to me nije omelo da još jednom ponosno zakoračim i prevrnem se preko živice nekoj babi u vrt .
E da nesmijem zaboraviti ni dugotrajnu izvedbu operete "Rigoleto" s frendovog balkona po autićima parkiranim ispod(dobro pa mu susjedi ne voze cabriolete)
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 22:33   #2 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio
Re: Najgore pijanstvo

nedavno na frendov 18 rođendan,nacugali smo se u som juri ko budale
prvo smo barili nas 5 jednu trebu, ali priča je počela kad smo išli doma frend je povračo po jednom autu na fukodromu pa smo potrgali par znakova,poderao sam hlače kad sam preskivao ogradu i onda smo ušli na krivi tramvaj pa pješke do črnomerca sa trga sve u svemu sutra sam se probudio sa velikom glavoboljom
Odgovori sa citatom
Star 06-04-06, 22:44   #3 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

vrijeme radnje: prošlo ljeto
mjesto radnje: seoska fešta neka
akteri: ja, boca stocka, par pivi, i dec ruma (ona mala kronerska bočica )

sve je to završilo u meni...onak iz boce.

pijem do nekih 11-12, i sljedeća stvar koje se sječam oko 5 ujutro frendovi me nose doma. valjda sam ležo na trgu glavom naslonjen na neki zidić i rigo po sebi. milja ljudi oko mene (odrasli ljudi sa ženama i djecom )

epilog: digo se ujutro, užasna glavobolja...i cijeli dan riganje ičega što bi probao popit ili pojest.

zakon :
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 12:38   #4 (permalink)
eXt

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 5,116
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: Bogy
trojka
Jooooj, to triba zabranit...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 14:23   #5 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Uuhhh, jedno ljeto prije par godina...
Bio neki beach-party, i cijeli protekli dan ekipa pričala kako se ide na taj jebeni beach party, dogovori oko prijevoza, tko ide, s kim ide, kako se ide...
I dođe taj dan, mojih nije bilo doma, ja fino odmah ujutro (na prazan stomak) počeo pit pivo, pa tijekom dana prešao na vino (odn. bevandu) i tako fino se cijeli dan pijucka, pijucka (a ništa se ne jede), ništa strašno ali onako fino me zamantalo, lagano pijan, divota...
Navečer se mi konačno utrpaliu auta i otišli na beach-party, tamo nastavio s pivom, pa nakon sat vremena prešao na vino, pa zatim sjeo i prebacio se na žestinu: prvo whiskey, pa gin, pa stock, pa votka... sve po dva-tri-četiri-pet bićerina (čašica, dozer... ne znam kako vi to kažete) i to je trajalo par sati sve dok me u jednom trenutku nije zviznulo, popeo se na stol, pao, malo ležao pa se onesvjestio...

Probudio se doma, nakon 12 sati spavanja, na kompletno ispovraćanom krevetu sa neopisivom glavoboljom. Niti sam znao gdje sam, ni 'ko me doveo doma, ni kada, ni kako. Povraćao cijeli taj dan. Od povraćanja izgubio cca 3-4 kila tjelesne težine.

Totalna šteta.

Zadnji Uredio damfisk : 07-04-06 u 14:26.
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 15:57   #6 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,760
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

uh da ja ne pričam, ajoj

došli dvije trebe kod mene i frend, i mi se zajebavali, starci na moru, pijemo, cugamo, ja počeo apsent cugati, napio se od toga ko stoka, i sve sam odjednom pio, a fakat sam se ubio, i popio sam toga pun kurac, ali stvarno pun kurac, ni ja ne znam koliko, i povraćao sam do jutra, došla murija doma, susjedi prijavili preglasnu muziku, ja pijan, ne otključavam vrata, povraćam, ma katastrofa, cijeli soba je bila od rigotine, odvratno
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-04-06, 19:44   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-01-06
Godina: 24
Poruka: 189
Rotterdam se izdvaja iz mase

Gostovanje Rijeke u Puli pred 2 sezone
Prvotna zamisao mi je bila da idem sam na redovnu liniju pa da se u Puli nađem sa ekipom.I uzmem ja litricu rum-kole i na kolodvor..naravno tamo ekipa već i odlučujemo na slijedeći bus..ja pijem svoju cugu i naravno ništa ne jedem.Propuštamo još jedan bus..ja pravim još jednu litricu rum-kole i riješim je odmah.Krećemo...u Opatiji nas murja vadi van zbog frke u busu i popisivanje,alkotestovi Ja oteturam kroz murju,kao idem pišat i legnem među 2 busa i legnem i povraćam Murja odlazi a ja u park u sred Opatije se izvalim na sunce na 1 klupicu i nemogu se pomaknut,totalna nemoć Neki 'poznanici' me dižu i trpaju u auto i ipak dolazim do Pule..ne sjećam se tekme uopće.U busu za kući jedva izdržao da se ne ispovraćam...ležao iza kuće do navečer..pod okriljem mraka ušao u kuću i ravno u krevet..Nakon 12ak sati se budim...al nema micanja iz kreveta../ ah ta gostovanja...
Rotterdam je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 19:35   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-02-06
Poruka: 31
sasaGTA se izdvaja iz mase

od sinoć
sasaGTA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 19:46   #9 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: sasaGTA
od sinoć
Sve si nam rekao
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 00:57   #10 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

JEEEEEEEEEEEEEEEEEE pijanstvioooooooooooooooooooooooooooooo

wuuuhuuu m,etal rock on
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najgore, pijanstvo

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113