| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najgore pijanstvo u Društvo forumu; Opišite svoje najgore pijanstvo. Petak navečer,saznao sam da mi frend bari bivšu (tada aktualnu) i odlučio utopiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Najgore pijanstvo Opišite svoje najgore pijanstvo. Petak navečer,saznao sam da mi frend bari bivšu (tada aktualnu) i odlučio utopiti tugu u votki. Dva frenda i ja sjedimo u parku, njih dvojica cugaju vino a ja cijelu votku (jakooo dobar potez). Njih dvojica su u 1/2 sata riješili vino a ja votku i tu sve kreče nizbrdo... Ne trebam ni napominjati da me trojka rastavila na proste faktore. Njih dvojica me odluče odvesti kod jednog od njih da se dobijem (nije mu bilo staraca doma). I tako oni mene tegle a ja onako razvaljen pjevam "Zaustavite Zemlju silazim..." i uvjeravam ih da me ne trebaju držati i da mogu hodati i da ih volim i da su mi najbolji frendovi(što u stvari i jesu) i pitaj boga što još i tako oni mene puste a ja ponosno zakoračim, i tako precizno centrom čela opiz.im ravno u stop znak. No ni to me nije omelo da još jednom ponosno zakoračim i prevrnem se preko živice nekoj babi u vrt .E da nesmijem zaboraviti ni dugotrajnu izvedbu operete "Rigoleto" s frendovog balkona po autićima parkiranim ispod(dobro pa mu susjedi ne voze cabriolete )
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najgore pijanstvo nedavno na frendov 18 rođendan,nacugali smo se u som juri ko budale prvo smo barili nas 5 jednu trebu, ali priča je počela kad smo išli doma frend je povračo po jednom autu na fukodromu pa smo potrgali par znakova,poderao sam hlače kad sam preskivao ogradu i onda smo ušli na krivi tramvaj pa pješke do črnomerca sa trga sve u svemu sutra sam se probudio sa velikom glavoboljom |
| | |
| | #3 (permalink) |
| -PIMPTATICA- | Re: Najgore pijanstvo vrijeme radnje: prošlo ljeto mjesto radnje: seoska fešta neka akteri: ja, boca stocka, par pivi, i dec ruma (ona mala kronerska bočica )sve je to završilo u meni...onak iz boce. pijem do nekih 11-12, i sljedeća stvar koje se sječam oko 5 ujutro frendovi me nose doma. valjda sam ležo na trgu glavom naslonjen na neki zidić i rigo po sebi. milja ljudi oko mene (odrasli ljudi sa ženama i djecom )epilog: digo se ujutro, užasna glavobolja...i cijeli dan riganje ičega što bi probao popit ili pojest. zakon :
__________________ ---ex moderator--- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgore pijanstvo Uuhhh, jedno ljeto prije par godina... Bio neki beach-party, i cijeli protekli dan ekipa pričala kako se ide na taj jebeni beach party, dogovori oko prijevoza, tko ide, s kim ide, kako se ide... I dođe taj dan, mojih nije bilo doma, ja fino odmah ujutro (na prazan stomak) počeo pit pivo, pa tijekom dana prešao na vino (odn. bevandu) i tako fino se cijeli dan pijucka, pijucka (a ništa se ne jede), ništa strašno ali onako fino me zamantalo, lagano pijan, divota... Navečer se mi konačno utrpaliu auta i otišli na beach-party, tamo nastavio s pivom, pa nakon sat vremena prešao na vino, pa zatim sjeo i prebacio se na žestinu: prvo whiskey, pa gin, pa stock, pa votka... sve po dva-tri-četiri-pet bićerina (čašica, dozer... ne znam kako vi to kažete) i to je trajalo par sati sve dok me u jednom trenutku nije zviznulo, popeo se na stol, pao, malo ležao pa se onesvjestio... Probudio se doma, nakon 12 sati spavanja, na kompletno ispovraćanom krevetu sa neopisivom glavoboljom. Niti sam znao gdje sam, ni 'ko me doveo doma, ni kada, ni kako. Povraćao cijeli taj dan. Od povraćanja izgubio cca 3-4 kila tjelesne težine. Totalna šteta. Zadnji Uredio damfisk : 07-04-06 u 14:26. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Administrator | Re: Najgore pijanstvo uh da ja ne pričam, ajoj došli dvije trebe kod mene i frend, i mi se zajebavali, starci na moru, pijemo, cugamo, ja počeo apsent cugati, napio se od toga ko stoka, i sve sam odjednom pio, a fakat sam se ubio, i popio sam toga pun kurac, ali stvarno pun kurac, ni ja ne znam koliko, i povraćao sam do jutra, došla murija doma, susjedi prijavili preglasnu muziku, ja pijan, ne otključavam vrata, povraćam, ma katastrofa, cijeli soba je bila od rigotine, odvratno |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Najgore pijanstvo Gostovanje Rijeke u Puli pred 2 sezone ![]() Prvotna zamisao mi je bila da idem sam na redovnu liniju pa da se u Puli nađem sa ekipom.I uzmem ja litricu rum-kole i na kolodvor..naravno tamo ekipa već i odlučujemo na slijedeći bus..ja pijem svoju cugu i naravno ništa ne jedem.Propuštamo još jedan bus..ja pravim još jednu litricu rum-kole i riješim je odmah.Krećemo...u Opatiji nas murja vadi van zbog frke u busu i popisivanje,alkotestovi Ja oteturam kroz murju,kao idem pišat i legnem među 2 busa i legnem i povraćam Murja odlazi a ja u park u sred Opatije se izvalim na sunce na 1 klupicu i nemogu se pomaknut,totalna nemoć Neki 'poznanici' me dižu i trpaju u auto i ipak dolazim do Pule..ne sjećam se tekme uopće.U busu za kući jedva izdržao da se ne ispovraćam...ležao iza kuće do navečer..pod okriljem mraka ušao u kuću i ravno u krevet..Nakon 12ak sati se budim...al nema micanja iz kreveta../ ah ta gostovanja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, pijanstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:13.

.

)
:
---ex moderator---

Murja odlazi a ja u park u sred Opatije se izvalim na sunce na 1 klupicu i nemogu se pomaknut,totalna nemoć