| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi najgori dan u životu i zašto u Društvo forumu; ne znam jel ima tema,ako ima-brišite. ja ću počet.moj najgori dan u životu je 7.7.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | najgori dan u životu i zašto ne znam jel ima tema,ako ima-brišite. ja ću počet.moj najgori dan u životu je 7.7.2007. (subota) zašto? ovako... bila sam vani s 2 legice od kojih je jedna od njih dvije bila zaljubljena u mene. vani sam plesala s jednim dečkom,i legica mi je dobila napadaje ljubomore.obdje legice su se međusobno posvađale nešto,i na kraju i ja s njima.ja sam trebala spavati kod te legice koja nije bila zaljubljena u mene.oko 3 ujutro krenule smo kući.... ta legica koja je bila zaljubljena u mene nije mi dala da odem,držala me na silu,vukla me je,nekako smo ja i ova legica pobjegle od nje,i ja sam toj drugoj rekla da idemo drugim putem no ona nije htjela.... ova nas je dostigla.... i kako su me njih obje navlačile svako na svoju stranu-ja sam pala u izlog.veliki izlok..probila sam staklo... rasjekla sam ruku (staklo mi je presjeklo tativu i oštetilo živce u ruci) bila sam puna krvi,krv je špricala okolo...došla je hitna,odvezli su me na šivanje.... malo je falilo da umrem... previše krvi sam izgubila. i zamislite mene operiraju na stolu,bila sam pri svijesti a ja mislim oće se nešto loše njima dogoditi...kad sam došla iz bolnice,jedna od njih (ta što se palila na mene) nije mi ni došla u posijet,a ova druga mi je samo 3 puta došla.a kao naj legice smo.ja sam mjesec i po dana ležala kući.... mjesec i po dana nisam ruku mogla pomaknit.... sada je na sreću sve dobro.... oporavila mi se ruka... tu legicu koja je zaljubljena u mene sam odjebala iz društva.s ovom se još družim... ali obje su krive za to. taman par dana poslje te nesreće imala sam prijemni za fax (na filozofskom) desna ruka mi je bila u longeti nisam ni pisat mogla... išla sam i na more-kako mi je bilo-nisam se ni kupat mogla ni ništa.... grozno.taj dan mrzim i mrzit ću ga do kraja života
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-02-08 u 16:25. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, najgori |
« Heloo
|
Sličnosti sa forumašom »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:47.