| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi najgori dan u životu i zašto u Društvo forumu; tj to je bilo vise dana....kad sam imao gadnu zubobolju...toliko me bolilo da sam plakao...cak ni lijekovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: najgori dan u životu i zašto tj to je bilo vise dana....kad sam imao gadnu zubobolju...toliko me bolilo da sam plakao...cak ni lijekovi nisu pomagali:S pa sam morao ic vadit zub
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07 Godina: 40
Poruka: 37
![]() | Re: najgori dan u životu i zašto Radila sam 12 sati,šefica u pms-u,vikala,vređala nervozna,pravila je tenziju do neba.Dođem kući,umorno otključavam vrata...u predsoblju me sačekuju moji ljubimci i...gomila sitnog peska s parčićima maltera.Retriverka je oglodala zid kod ulaznih vrata i napravila rupu veličine šake. ![]() Neću i ne mogu da se nerviram(mislim). Ulazim u dnevnu sobu,posvuda neka klupka vune.I tada spazim-rupa u mom vunenom tkanom tepihu. ![]() ![]() ![]() Tada sam pukla.Sela sam i plakala,za ceo taj dan! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: najgori dan u životu i zašto kad sam upoznala jednog idiota....jos se tjesim... ![]() ![]() ![]()
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-08 Godina: 24
Poruka: 60
![]() | Re: najgori dan u životu i zašto pa bilo ih je poprilicno ,nista cudno život je više ispunjen losim trenutcima nego dobrim,nažalost al tako je...
__________________ nisam zgodan kao brad pitt al zato ližem ko lessie |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, najgori |
« Heloo
|
Koliki ste Forumaš ? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:11.

funky_d