| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi najgori dan u životu i zašto u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sasuke Strahota to sto ti se desilo.... Ja sam se jednom posvadao s najboljim frendom i sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: najgori dan u životu i zašto Citat:
nadam se da si to prebolio Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: najgori dan u životu i zašto Imao sam puno loših i groznih dana, na moju sreću niti jedan nije bio do te mjere tragičan kao neki vaši, osim jednoga, dan kada mi je umro djed, volio sam ga više nego oca i dugo vremena je bio moj najbolji prijatelj!!!! Žao mi je što ste proživjeli toliko boli, barem neki od vas, lakše ćete shvatiti druge ljude, kao i same sebe, a vi koji ne shvaćate ništa, i tuđa vam je patnja zajebancija, vi ni ne zaslužujete ŽIVOT!!!
__________________ Zadnji Uredio Drizzt : 22-04-08 u 11:19. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: najgori dan u životu i zašto Ma jesam Ali kad se sjetim kako smo se slagali, zezali, kako smo dobar tim bili.....![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgori dan u životu i zašto Imala sam takve dane...ali opet, ne razmišljam o tome,idem dalje... Ustvari, trudim se misliti pozitivno! Tako da neću ponovo da pobudjujem te dane (najgore) u mom životu...
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,472
![]() | Re: najgori dan u životu i zašto Nisam siguran...al mislim da mi je bio među najgorima kad mi je baka umrla...ali ja, ja sam za razliku od svojih to dobro podnio....ružno zvuči ali smrt se svako malo očekivala a ja sam svoje tješio kako život mora ić dalje sprovod je bio gori dan....zato i nikad neću ić na njih....meni neće niko pomoć vratit baku pa koliko god oni meni put rekli "moja sućut" ....ne mogu vjerovat da nisam plakao tada kad sam sve vidio kako plaču a jebi ga , sad sam se deprimiro ![]() bio sam na sprovodima 2x puta u životu, a 2. put je od kolegice iz razrede, mama....nikad je poznavao nisam, al je bila katastrofa vidjet tolko tužna lica ...i to je bio grozan dan. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: najgori dan u životu i zašto kada su izboli Franu Despića (jednog od boljih priatelja) na ribnjaku... u pocetku nisam vjerovao dae to istina... tu noc su me zvali da idem s njima pit..al nisam smio zbog ocjena nigdje ic.. zao mi je sto nisam bio tamo...mozda bi ga nekako spasio il ga odvukao od nevolja... ...R.I.P. FRENKY...
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: najgori dan u životu i zašto dropa ali možda da si tamo bio,možda bi tebe izboli isto.... a možda bi ga i spasio,ko zna,,, sjebano je to jako...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: dan, najgori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

nadam se da si to prebolio 

Ali kad se sjetim kako smo se slagali, zezali, kako smo dobar tim bili.....