Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najsmješnija laž koju ste čuli u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook familija od zene je pricala da nebrem klince napraviti....glej ga ...vec su dve godine ozenjeni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-07, 09:10   #51 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: Najsmješnija laž koju ste čuli

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
familija od zene je pricala da nebrem klince napraviti....glej ga ...vec su dve godine ozenjeni a nemaju decu...sigurno je jalov.....hehehe....

pazi samo da nisu slučajnu u pravu
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 09:44   #52 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,044
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

naravno da imam dva sina koja lice na mene....hehe
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 19:12   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

jedan lima mi reko da mu je na APNu izletio klip kroz auspuh
ja sam umro od smijeha
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:14   #54 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Lik popio 8 litara žeste za 4 sata i nije mu bilo ništa,tek kada je popio još 2dcl rakije(šljive) onda je bio lagana zuja!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:17   #55 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: Supreme Allah Pogledaj Poruke
Lik popio 8 litara žeste za 4 sata i nije mu bilo ništa,tek kada je popio još 2dcl rakije(šljive) onda je bio lagana zuja!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:20   #56 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
Susjeda ma to je za plakat,a ne za smijati se! Užas...
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 21:29   #57 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,242
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Cina se smije jer ona to bez problema odradi

Šalim se Cino

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 23:10   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Sad sam se sjetio najzesce lazi.Na moru u kamp ucici je stara zatekla lopova i on joj je reko gospodjo ja nisam lopov trazim svog prijatelja marina a pokraj njega na krevetu mobiteli lova nakit,fotic i kaj sve ne.Mi smo pisali 2 tjedna
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 15:06   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-07
Poruka: 36
srkonja se izdvaja iz mase

kad je frend rekao da se vozio s avionom u rikverc....ili kad je rekao da ima tako brzog ficota da je morao stavljat cigle da ne poleti...ccc
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 18:22   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Godina: 22
Poruka: 37
jacky d se izdvaja iz mase

Meni je jedan frend pričao da je, nakon što je bio vani i popušio previše cigareta, ujutro kad se probudio počeo jako kašljati i da je iskašljao crni komad pluća i da mu je nakon toga bilo lakše.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: laz, smijesne lazi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113