| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najsmješnija laž koju ste čuli u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook familija od zene je pricala da nebrem klince napraviti....glej ga ...vec su dve godine ozenjeni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Citat:
pazi samo da nisu slučajnu u pravu ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli jedan lima mi reko da mu je na APNu izletio klip kroz auspuh ja sam umro od smijeha ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #57 (permalink) |
| charolastra | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Cina se smije jer ona to bez problema odradi ![]() Šalim se Cino ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Sad sam se sjetio najzesce lazi.Na moru u kamp ucici je stara zatekla lopova i on joj je reko gospodjo ja nisam lopov trazim svog prijatelja marina a pokraj njega na krevetu mobiteli lova nakit,fotic i kaj sve ne.Mi smo pisali 2 tjedna
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 36
![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli kad je frend rekao da se vozio s avionom u rikverc....ili kad je rekao da ima tako brzog ficota da je morao stavljat cigle da ne poleti...ccc ![]()
__________________ red devils |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-02-07 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 37
![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Meni je jedan frend pričao da je, nakon što je bio vani i popušio previše cigareta, ujutro kad se probudio počeo jako kašljati i da je iskašljao crni komad pluća i da mu je nakon toga bilo lakše.
__________________ jacky d |
| | |
![]() |
| Tagovi: laz, smijesne lazi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

a

red devils