| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najsmješnija laž koju ste čuli u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: jacky d Meni je jedan frend pričao da je, nakon što je bio vani i popušio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| MrCina | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Citat:
![]()
__________________ lega moj... | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 24
Poruka: 3,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Cula sam ih stotine, al se nikako nisam mogla sitit, evo danas kad sam nesto pricala na kavi sam se sitila jedne. Dok sam bila u srednjoj skoli , jedna prijateljica iz razreda je pohadala satove pjevanja, kao bila talenat i stalno se s tim hvalila. I jednog dana ona nama nama rece da za 7 dana nastupa na nekom festivalu u Trogiru, stalno nas je gnjavila sta da obuce, ono -ovo,... I prode 7 dana, nas tri izlazimo iz skole,ja i ova druga zaboravile na taj "njen nastup" stala ona s nama cekat bus, kad odjednom posli 5 minuta cekanja kaze, "Joj zaboravila sam , za sat vremena moram bit na festivalu, moram se ic sredit". Ma da zaboravila da nastupa na festivalu, nije ta vidila ni festival ni mikrofon. ![]()
__________________ ....Found myself today I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had.... |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Citat:
prejako..
__________________ shit happens... every day! | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli imam ih ja par(od iste cure su sve- plavusa naravno) - ja sam prije 2 god ostala trudna,u prvom mjesecu pobacila sam. bili su blizanci - moja mama radi u bolnici ko cistacica. bila je doktorica ali zbog previse zracenja iz aparata je presla u cistacicu -meni je deckova mama,za novu godinu kupila kucu -zenim se! hotel se zove kao i ja, otvoren je godinu dana,ima 5 zvjezdica i bit ce nas 980! i to je samo rodbina. dok ja jos nazovem svoje prijatelje(kao ima ih) -joj,dok sam imala granulom, zavrsila sam na hitnoj. gnoj mi je krenuo prema mozgu -vjencanicu sam narucila iz pariza. sljedeci tjedan ce doci. kreirao ju je johnny versace(mrtav je) -kupila sam si majicu od 920 kuna u nike-u -na vjencanju cu imat ogrlicu staru 400 godina od njegove bake
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! Zadnji Uredio blackdevilles : 13-06-07 u 03:25. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Evo još jedne: U srednjoj, dok smo bili u svlačionici prije tjelesnog, vidjeli smo neke ožiljke na frendovim leđima. Rekao je da mu se to koža rastegnula, jer je prošle noći narastao 4 centimetra. Mi budale povjerovali...razuvjerio me Lovel koji ipak zna puno više o tome ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| V.I.P. Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najsmješnija laž koju ste čuli Citat:
Amen
__________________ Princip je isti, sve su ostalo nijanse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: laz, smijesne lazi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

jacky d