Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najsmješnija laž koju ste čuli u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: jacky d Meni je jedan frend pričao da je, nakon što je bio vani i popušio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-04-07, 19:39   #61 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,607
cina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosancina ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina
Re: Najsmješnija laž koju ste čuli

Citat:
Pravi autor: jacky d Pogledaj Poruke
Meni je jedan frend pričao da je, nakon što je bio vani i popušio previše cigareta, ujutro kad se probudio počeo jako kašljati i da je iskašljao crni komad pluća i da mu je nakon toga bilo lakše.
jao....
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 20:49   #62 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-02-07
Godina: 22
Poruka: 37
jacky d se izdvaja iz mase

Da, i to je pričao kao da je to najnormalnija stvar koja se događa svima tu i tamo i stvarno je mislio da mu vjerujem.
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 01:13   #63 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 24
Poruka: 3,457
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Cula sam ih stotine, al se nikako nisam mogla sitit, evo danas kad sam nesto pricala na kavi sam se sitila jedne.
Dok sam bila u srednjoj skoli , jedna prijateljica iz razreda je pohadala satove pjevanja, kao bila talenat i stalno se s tim hvalila. I jednog dana ona nama nama rece da za 7 dana nastupa na nekom festivalu u Trogiru, stalno nas je gnjavila sta da obuce, ono -ovo,... I prode 7 dana, nas tri izlazimo iz skole,ja i ova druga zaboravile na taj "njen nastup" stala ona s nama cekat bus, kad odjednom posli 5 minuta cekanja kaze, "Joj zaboravila sam , za sat vremena moram bit na festivalu, moram se ic sredit".
Ma da zaboravila da nastupa na festivalu, nije ta vidila ni festival ni mikrofon.
The voice of reason I forgot I had....
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-07, 01:40   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 24
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jacky d Pogledaj Poruke
Meni je jedan frend pričao da je, nakon što je bio vani i popušio previše cigareta, ujutro kad se probudio počeo jako kašljati i da je iskašljao crni komad pluća i da mu je nakon toga bilo lakše.

prejako..
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 03:22   #65 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,266
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

imam ih ja par(od iste cure su sve- plavusa naravno)
- ja sam prije 2 god ostala trudna,u prvom mjesecu pobacila sam. bili su blizanci
- moja mama radi u bolnici ko cistacica. bila je doktorica ali zbog previse zracenja iz aparata je presla u cistacicu
-meni je deckova mama,za novu godinu kupila kucu
-zenim se! hotel se zove kao i ja, otvoren je godinu dana,ima 5 zvjezdica i bit ce nas 980! i to je samo rodbina. dok ja jos nazovem svoje prijatelje(kao ima ih)
-joj,dok sam imala granulom, zavrsila sam na hitnoj. gnoj mi je krenuo prema mozgu
-vjencanicu sam narucila iz pariza. sljedeci tjedan ce doci. kreirao ju je johnny versace(mrtav je)
-kupila sam si majicu od 920 kuna u nike-u
-na vjencanju cu imat ogrlicu staru 400 godina od njegove bake

Zadnji Uredio blackdevilles : 13-06-07 u 03:25.
blackdevilles je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:08   #66 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,505
prospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svimaprospero je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Evo još jedne:

U srednjoj, dok smo bili u svlačionici prije tjelesnog, vidjeli smo neke ožiljke na frendovim leđima. Rekao je da mu se to koža rastegnula, jer je prošle noći narastao 4 centimetra. Mi budale povjerovali...razuvjerio me Lovel koji ipak zna puno više o tome
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:21   #67 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 15:21   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Poruka: 26
gitta20 se izdvaja iz mase

da sam pumpala čube i sise...
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 00:37   #69 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
redicool se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
neki jaki bmw....jbt....kud ta tehnika ide...hehe
nije bit u BMW-u već u prečici
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 02:32   #70 (permalink)
V.I.P.

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,400
dorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjetidorina je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Evo još jedne:

U srednjoj, dok smo bili u svlačionici prije tjelesnog, vidjeli smo neke ožiljke na frendovim leđima. Rekao je da mu se to koža rastegnula, jer je prošle noći narastao 4 centimetra. Mi budale povjerovali...razuvjerio me Lovel koji ipak zna puno više o tome
Bože, hvala ti što si stavio Lovela među nas, za neke i njegovo postojanje je put prema vječnoj istini.

Amen
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: laz, smijesne lazi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114