| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najveća bruka u životu u Društvo forumu; Kada ste se u životu najviše osramotili???? ....ali, ono, baš toliko grozno da bi se najradije iselili iz drž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najveća bruka u životu Kada ste se u životu najviše osramotili???? ....ali, ono, baš toliko grozno da bi se najradije iselili iz države. ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu joj, neugodno mi je i reć na netu... al pred jednom trebom kad sam ju išao pozvat van ...nakon toga mi je bilo muka od sramote
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu daj malo pojasni buraz.....pa nije bruka pozvati trebu van
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu naravno da nije ali, kad se uspiješ zblamirat onda ispadne žešće zajebano, uglavnom ne ponovilo se!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu uuuuu pa ja se osramotim bar jednom tjedno. Zadnji put neki dan. Kako imam disleksiju, koji put nešto krivo pročitam (možda se primjeti i na forumu ) ako sam u žurbi ili se naživciram ili sl. Tako sam bila na faksu misleći da mi je ispit (a nije bio). JOš sam se iščudila kako nema nikoga, ali dobro. Bila ja hrabra i pokucala u kabinet profesoru i lijepo sjela na stolicu, izvadila indeks na stol i rekla kako sam ja jedina došla na ispit i mogu li odgovarati iako nema svjedoka. On meni govori kako nije ispit taj dan, a ja (kao sam živac) drsko mu odgovaram da ja to nisam mogla znati i da sam ja došla iz opatije (u zagreb) na ispit i da ako je mislio mijenjati rok mogao je to napraviti prije i da ja inzistiram da me ispita. Malo me je gledao i onda se počeo smijati i kolutati očima( ja nisam imala pojma zašto, a to me dodatno iživciralo). Uglavnom, rekao je kako mu se to još nije desilo i nazvao on asistenta kao svjedoka, ispitao me i rekao mi da dođem po pečat kada bude redoviti rok ili kasnije zbog datuma. ( i to me naživciralo jer moram opet u zg)Uglavnom, sve sam shvatila tek kada sam ispričala kolegici kako je on drzak... Sad mi bed doć po ocjenu ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu prije 2 god sam nazvala dečka na mob i na njegovo HALO sam mu rekla: ljubavi ja sam napaljena i doći ću ti sad na posao da se kresnemo na brzinu........S druge strane sam samo čula smijeh i : dragi ti je na wc-u!!!! javio mu se kolega s posla......
| | |
![]() |
| Tagovi: bruka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:44.