| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najveća bruka u životu u Društvo forumu; to bih i ja mogla reći za sebe....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu to bih i ja mogla reći za sebe....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu nije se meni desilo, al je dobra bruka. Prije par godina mi na tulumu i jedan frend je išo prčit, a prije toga mu je kompa br2 uz pomoć igle utrpao Deep heat u zapakirani kondom. e, kad je ovaj izletio iz sobe onak polugol prema kupaonici , onim izgubljenim pogledom, i blesavom facom, mi smo svi popadali po podu ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Najveća bruka u životu Za vrijeme studija na jednom putovanju vlakom sam sam u kupeu, ulaze tri studentice, sjedaju do mene i nakon par riječi dogovore se da bi mogli skratiti vrijeme kojom partijom bele, vade karte i naravno podrazumjeva se da sam ja četvrti. "Kolega i ti ćeš s nama?" "NEZNAM BELU!" - odgovorio sam Tako kvalitetno su me izšprdale da mi je i sad neugodno. Bio je petak, a već u ponedjeljak sam bez straha putovao jer sam znao belu!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Ko to broji, brukam se svaki dan...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najveća bruka u životu uhhuhhh, ne pamtim vise koja je bila najveca bruka.. toliko sam smotana da mi se svako malo neki drek dogodi... ali s faxa su mi najzesce... prvi dan, prvo predavanje, ja ulazim u dvoranu s kavom iz automata, stavljam stvari na stol, trknem kavu, po faking cijelom stolu, po stvarima po svemu... psmtr... dvorana puna... prije godinu dana, 5 min prije predavanja, nema mjesta za sjest koliko je ljudi bilo... a dvorana od 300 stolica.. strasno... frendica me nest zove, ja ko budala poletila, nisam ni skuzila stepenicu, hop, ZVIZ na pod... grohotni smijeh nikad cula glasniji.. weeee syebala sam glezanj tad ![]() ![]() ![]() u uvu subotu... pisala kolokvij... opet krcata dvorana (a kad nije na ekonomiji).. zavrsila, predala, posla po svoje stvari, srusila neciju torbu, jedva izvukla svoju iz hrpetine... posla prema izlazu, sva sreca pa me demosica podsjetila jesam li uzela index.. nisam... vracam se... ne vidim di stoje indexi... skoro se posvadjala s jadnom demosicom di mi je index... a on stoji pol metra ispred mene... bed... krenula sto prije van iz dvorane... zapela za faking kvaku.. yebemti srecu ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Citat:
tuntle | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,287
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,605
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Tak treba, nakon nekog vremena to ti više nije bruka nego simpatično obilježje... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Najveća bruka u životu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,287
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Citat:
![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bruka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.

syebala sam glezanj tad 
tuntle