| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Najveća bruka u životu u Društvo forumu; ja sam onak dosta šeprtljava pa se stalno spotičem i padam, poskliznem, razbijem nešto, zapnem.....nisu to neke velike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu ja sam onak dosta šeprtljava pa se stalno spotičem i padam, poskliznem, razbijem nešto, zapnem.....nisu to neke velike bruke, ali smiju mi se ljudi...jebiga
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Evo prvo kaj mi pada na pamet to je jedan izlazak sa ekipom s faxa. To je bilo prije ca. dvije godine i ja sam slavila nešto (ne znam da li što sam prošla ispit ili imala rođendan. Ali nešto tak...). Uglavnom, zaista sam se sredila. Štikle, minica, gore neka zatvorena crna majica, šminka na kvadrat... Išli smo u Papayu. Ulazimo mi unutra, ljudi ko u priči... ja jedva hodam od visine potpetica i ultra kratke suknjice... još je bio jedan profesor s nama (mlađi)... sjednu se svi i ja skužim stolicu ali sam do nje trebala proći pored jedne druge kroz skroz uski prolaščić... guram ja svoje dupe između dvije stolice, malo dignem nogu, zakačim nailonkom za nešto...rukama sam čipala van to iz one pletene stolice u tom svemu se smotam i tresnem na sve četri na pod ko Mirko Filipović neki dan. Minica se skroz digne, nailonke se naravno potrgaju, još skoro isčašem nogu zbog tih potpetica... Da ne govorim kako mi se društvo smijalo, a i ekipa u Papayi, a i profesor... bilo me sram ostati tamo. Pokupila se i sramila u ponedeljak doći na fax. I sad me znaju zezati zbog toga ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu uh...ima ih... evo, nosila sam slike za index i tako ja sjedim u punom zaprešićkom busu, nekaj se zamislila i samo najedanx čuješ kako netko se dere SLIKE...da sjetila sam se da su mi ostale doma i da na glas mislim... Onda, jednom sam u busu fulala onu šipku za primit se, pa mi je ruka umijesto tamo završila ženi u faci...a jbg bus je kreno...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Jednom sam išla s prijateljicom i propala jednom nogom u šaht a druga ostala vani, pa sam se držala za bicikl i zapomagala prijateljici koja nije skužila da sam pala nego je produžila, a ja se derem za njom... pa sam se kad smo prijateljica i ja išle preko u Bosnu zabila u rampu jer sam tražila nešto po torbi, svi policajci na granici su mi se smijali.. pa sam jednom ispala totalna zbunjola kod doktora, al to nije za priču Ma ja sam živi baksuz...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveća bruka u životu Evo jutros sam došla na posao i kolega mi reče: Mmmmmm slatke tangice. Ja: ![]() On: Da, da.....hlače ti imaj veeeeeliku rupu..... Odletih u wc i skužih da mi se konac skroz izvukao i da je nastala veeeeelika rupa na dupetu. To su mi nove hlače i imale su veliku etiketu što me pikala jako i jutros sam ju na brzinu odrezala......i valjda sam i komadić konca odrezala i....jebiga........ Šef me pustio da si odem kupit nove hlače budući da nam je king cross blizu.....Baš jebena bruka.....evo friško iz ureda......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Najveća bruka u životu jednom prilikom sam naletio na tipa koji me je počeo srdačno pozdravljati, 'pa di si legendo, šta ima, jes živ...?' a ja samo znam da mi je od nekud poznat, ali ga nisam mogao nigdje svrstat. I naravno, nisam ja njemu reko 'e čuj stari, poznat mi jesi, al neznam otkud da ga jebeš' nego sam to isto ja njega počeo pitat misleći da će mi njegovi odgovori pomoć da skužim tko je. Tip je jako bistar pa je odmah skužio da ja nemam pojma tko je on, pa kad mi je rekao 'neznaš ti tko sam ja, jelda?' morao sam reći 'jebiga'..ispostavilo se da je dečko išao sa mnom u srednjoj na male astronome, na što nas je tjerala profa iz fizike..i baš mi je bilo neugodno tada... ali još gori oblik te situacije je doživio jedan moj prijatelj koji je pol sata sjedio na kavi s nekim tko mu je poznat, ali nezna otkud. Nakraju je tip platio cugu, sjedili su, zafrkavali se, pričali, on zna sve o frendu, a frend ni danas ne zna tko je on..a još ga zna tu i tamo sresti u gradu.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveća bruka u životu Citat:
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najveća bruka u životu pa brukam se ja stalno, ali koliko god to bilo strasno ja se ne osjecam neugodno, nekako to okrenem na salu, bacim koji sprd na svoj racun, nasmijem se i to je to...
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najveća bruka u životu svakodnevno se obrukam na nekim glupostima ali me to ne zabrinjava jer sam okruzem istim takvim ljudima tak da nam to nije nis novo....a i to nam je samo jos jedan dodatan razlog za paranje od smijeha ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: bruka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:57.

Ma ja sam živi baksuz...